Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebovala bych zaručenou radu jak se zbavit myší,máme opravené 2 místnosti v patře,ale ted na zimu tam nejsme,ale zato tam jsou myši.Napřed snědli 1 plnou nádobku zeleného jedu a ted už spořádaly 4 nádobky jedu Lanirat /takové červené granule/.Nic pořád jim chutná a pořád chodí a mlsají,jsem z toho neštastná,prosím poradíte mi něco co zabere?,Díky Gábi
Kumatox - modrý prášek- cena v Globusu asi 38 Kč, nevím přesně. V kelímku rozetřít vepřové sádlo a prášek Kumatox, pěkně ať je sádlo modré. Silně namazat chleba, třeba tři krajíce, rozpůlit a dát po celé místnosti. Přikryjte chleba třeba přepravkou na ovoce, ať k němu každý může. Nám chleba zůstal, na sádle spoustu talpiček, ale už nejsou cítit na půdě myši. Nožičky si myši umyjí a je to. Sádlo jsem jen přidala a chleba nechala na místě. Když sádlo občas uhladíte, třeba dřívkem, kterým chleba mažete, tak uvidíte, zda nějaká myšička přišla. Radu jsem dostala od prodavače.
doplněno 20.11.11 22:20:
Sádlo voní a Kumatox S - našla jsem foto na google. Prášku se spotřebuje jen malá lžíčka s umělé hmoty, která se může vyhodit.
Pokud nestačí pastičky, a není domácí zvířátko - tak jedy:
Norat G je nejrasantnější, granule, všechny drogerie ho kvůli předpisům neprodávají. Ale zabere velmi rychle.
Další granule v pořadí, R...?, tmavorůžové, se podají opakovaně a je také klid. Hlavně vytrvale, až "neodebírají". Tak zvládám obrovskou záplavu myší v chatě. U vás je napřekážku nejvíce to "tam nejsme".
Akustické odpuzovače fungují jen některé, počáteční investice je větší. Zabíral mi jeden slyšitelný, pískací, myši se zbláznily, ale už se nedělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.