Nejste přihlášen/a.
Budu kupovat nové ELEKTRICKÉ PŘÍMOTOPY! Je velký rozdíl mezi značkami : AEG nebo DeLongi nebo STIEBEL-ELTRON?rozhodně na tom nechci šetřit,ale zda nepřiplácim pouze za známou"ZNAČKU"? Mám to jako hlavní zdroj topení.Ještě jednu otázku: zda se hodí "PŘÍMOTOPY z VĚTRÁKEM" jako hlavní zdroj topení.Topí i bez zaplého větráku?Díky moc za odpověď!
Topím přímotopy již cca 20 let a myslím si, že značka nemá význam. Prvé jsem měl značkové, už je dávno nemám a nyní kupuji dle ceny - laciné. Nevidím v tom rozdíl. Za nový značkový 2 kW jsem dal tenkrát cca 2 000 Kč, nyní kupuji nový neznačkový za cca 800 Kč.
Větrák nemusí být, snad to rychleji rozfouká teplý vzduch, velký rozdíl v tom není.
To je čistě můj názor - možná se najdou rozdílné názory.
Mám již 16 let přímotopy z Jeseníku zn. ECOFLEX pověšení na zdi. Rády bych si je také vyměnila, ale ony ne a ne se pokazit. Když je budu obměňovat, tak zase jedinně tyto, velká spokojenost, cenově dostupné. Nyní ještě vyrábějí sálavé přímotopy, údajně menší sotřeba, větší výkon ... s tímto nemám zkušenosti.
Větřák - není potřeba i když jednu fintu doma mám. u jednoho přímotopu na zdi (byl zabudovám přímo do krabice s el.) jsem si nechala udělat zástrčku a z krabici ve zdi mi udělali normální zásuvku. Když přijdu moc zmrzlá, tak do této zásuvky s levným proudem zapnu přenosný přímotop s ventilátorem a nasměruji jej na své křeslo. Co by dup je mi príma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.