Nejste přihlášen/a.
Na elektrickém kotli svítí světýlko,ale radiátory nehřejí,chtěla jsem jen temperovat místnosti v bytě 5+1 kde nikdo nebydlí.Vodu jsem dopustila,termostat nastavený na 15 st,jina termostatické hlavice nevím jak na ně jsou v pokojích.
Jina kotel vždycky topil,bez problémů,neslyším jak se sepne,jen na něm svítí světýlko měla jsem ho zapnutý přez noc a nic.Nevíte,kde by mohl být problém.?
Je tam klasické rego,dala jsem ho vyměnit za digitální byla to pro mne "španělská vesnice" to snad ani asi nemá baterie,ale nevím.Myslela jsem jestli neni vypadlá nějaká pojistka.Vždycky když bylo v kotli málo vody,tak nefungovala když jsem ji dopustila,tak sem přesně slyšela jak sepne ale teď nic.
tak nesvítí nějaká porucha,nebo nezalehlo čerpadlo jak dobu stálo?musela by jste slyšet jak nahřívá vodu a jde čerpadlo jinak nejde
doplněno 20.11.11 16:44:nebo nesepne termostat ,ale to už tu psáno,jinak asi volat servisáka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.