Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrický kotel - proč nehřejí radiátory

Od: japr* odpovědí: 6 změna:

Na elektrickém kotli svítí světýlko,ale radiátory nehřejí,chtěla jsem jen temperovat místnosti v bytě 5+1 kde nikdo nebydlí.Vodu jsem dopustila,termostat nastavený na 15 st,jina termostatické hlavice nevím jak na ně jsou v pokojích.

Jina kotel vždycky topil,bez problémů,neslyším jak se sepne,jen na něm svítí světýlko měla jsem ho zapnutý přez noc a nic.Nevíte,kde by mohl být problém.?

Elektrický kotel - proč nehřejí radiátory

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Moznosti proc neco nefunguje muze byt mnoho.Jedna z nich by mohla byt i takova trivialni vec, jako slabe baterie v pokojovem termostatu v ridici mistnosti..., pak proste baterie nesepne kontakt v kotli..Opravdu se to stava.To je prvni co mne napadlo.
japr*
hodnocení

Je tam klasické rego,dala jsem ho vyměnit za digitální byla to pro mne "španělská vesnice" to snad ani asi nemá baterie,ale nevím.Myslela jsem jestli neni vypadlá nějaká pojistka.Vždycky když bylo v kotli málo vody,tak nefungovala když jsem ji dopustila,tak sem přesně slyšela jak sepne ale teď nic.

hodnocení

2x

tak nesvítí nějaká porucha,nebo nezalehlo čerpadlo jak dobu stálo?musela by jste slyšet jak nahřívá vodu a jde čerpadlo jinak nejde

doplněno 20.11.11 16:44:

nebo nesepne termostat ,ale to už tu psáno,jinak asi volat servisáka

japr*
hodnocení

Právě,že neslyším jak nahřívá vodu,nevím zítra tam někoho zavolámdík za rady,napíšu co to bylo.

stirecek*
hodnocení

0x

Jestli je v bytě víc než 15stupňů, tak kotel nesepne. Začne topit až při cca 13-14stupňů.

japr*
hodnocení

Myslím,že jsem zkoušela termostat přidat a taky nic,půjdu to ještě zítra vyzkoušet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]