Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návrh, nápad pro strop?

Od: ternik odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

rekonstruuji byt a chtěl bych si udělat nějaký pěkný a zajímavý strop, je mi jedno z čeho to bude ale něco opravdu pěkného, zajímavého.

Mělo by to být do obývacího pokoje, nemáte někdo nějaké nápady nebo tipy? Nemám vůbec přehled.

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

2x

Záleží z čeho jej chcete mít. Může být dřevo, sádrový ozdobný štuk, kazety npř.zde : stropnipodhledy.cz/... nebo : euroceiling.cz/...

jabraka*
hodnocení

2x

Vše je to záležitost peněz,ale stejně jsem viděl mnoho palubkových stropů a za 3 roky se objevily mezery a strop byl vcelku ošklivý.

Kazety z exotického dřeva jsou pro snoby a milionáře.

Takže zbývá co mám ve svém obýváku,na fotce.

Návrh, nápad pro strop?
ternik
hodnocení

To je docela pěkný, to jsou polystyrenové kazety?Čím jste je lepil?

standam*
hodnocení

1x

to ternik:

a co svetelnou nyku (podhled) ze sadrokartonu

EPS na strop bylo in, tak pred 15lety, dnes?!, ale proti gustu

hodnocení

0x

palubky z nějakého exotického/drahého dřeva to by byl masaker . . . Viděl jsem obyčené na stropě z borovice a smrku. Je to celkem pěkné. Záleží co máte rádi. Někdo třeba beton... někdo něco jiného.

jabraka*
hodnocení

0x

Temiku,živím se tím už 25 let.Většinou používám silikony v tubě.Nejprve lišty a pak kazety,které po rozměření dořezávám těsně k lištám.

JABRAKA

ternik
hodnocení

Nejprve lišty a pak kazety? První kazety a poté se lepí lišty ne?

Jaký je rozdíl mezi těmi polistyrénovými kazety a SD podhledy? V čem je výhoda?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]