Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zerowatt - prášek vlevo nebo vpravo

Od: zuzulina1 odpovědí: 4 změna:

dobry,jsem v novem byte a je tady pracka zerowatt se susickou 842...nevite pls jestli mam dat prasek vpravo nebo vlevo nasypat do zasobniku?nejak mi to tady nesedi..dekuji moc za odpoved na tuhle blbou otazku,ale vezne bud to pere blbe nebo jsem blba ja :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al*
hodnocení

0x

Dávejte prášek, nebo ještě lépe gel přímo do prádla a je vyřešeno. A budete-li používat přímo prášek obsahující aviváž, nebude třeba řešit ani to, do které přihrádky dávat aviváž.
Hezký den.

Bingoooo...! *ee*

zuzuk
hodnocení

To je taky moznost, uz i odskousena, ale ty komurky by me fakt zajimaly do A,B,C,D fakt nevim co nalit :)

macka80*
Teď možná budu za hlupáka ale a:předpírka b: hlavní praní c: aviváž to je ale asi všem jasné na co je poslední zásobník netuším .Ale zkusila bych jestli to není na tekuté věci,třeba přídavné máchání,to ale potom když tam dáte aviváž nesmí vytéct

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]