Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký zakoupit zvlhčovač vzduchu?

Od: lounacek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den všem. Syn trpí již delší dobu běžnými dětskými nemocemi jako rýma,suchý kašel,záněty průdušek atd. Kamarád mi řekl,že jeho klukovi pomohla koupě zvlhčovače vzduchu. Jen synovi jsou 4 roky a trpí tímto téměř 2 roky. Jenže zvlhčovačů je celá řada. Investuji velice rád do zdraví spíš tím když se jedná o cdítě,ale nevím,který by byl ten správný abych nekoupil neůčinný nebo zbytečně luxusní. Mám rodinný dům,všude zvlhčovač dát nemohu,tak bych ho asi musel přenášet dle potřeby. Můžete mi někdo prosím poradit nebo se podělit s vašimi zkušenostmi? Děkuji mnohokrát za podněty a odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kecal
hodnocení

0x

hlavně aby měl už zabudovaný hygrometr.To znamená,že má v sobě vlhkoměr,který měří vlhkost vzduchu a podle toho sám zvlhčovač zapíná a vypíná,jak nastavíte požadovanou vlhkost vzduchu v bytě.Jsou ultrazvukové a parní.Ultrazvukové nedávat blízko postele,ultrazvuk není moc dobrý v blízkosti.Nebo si hygrometr se spínáním na 220V koupit zvlášt,ale asi nebude levný.

stirecek*
hodnocení

0x

Taky jsem zháněl zvlhčovač vzduchu a po přeměření vlhkosti doma jsem zjistil, že bych potřeboval odvlhčovačku. Kde je vlhko a teplo, jsou i roztoči, plísně a to může dělat vašemu synovi problémy. Nevěřím tomu, že máte doma suchý vzduch. Pro zvlčení sliznic je dobrý sprej vincentka.

uska*
hodnocení

0x

Nejprve si kupte v domácích potřebách teploměr s hlkoměrem asi za stovku a zjistěte vlhkost vzduchu v domku. Také nevěřím, že potřebujete zvlhčovač, to snad lidé bydlící v panelácích. Při pravidelném, jednorázovém větrání dostanete domů potřebnou vzdušnost. teď jsme měřila vlhkost po vyvětrání a v pokoji je 66%. Před větráním bylo o dest % méně.

renata2*
hodnocení

0x

Nevím jak je to se zvlhčovači vzduchu, ale moje dcera taky řadu let trpěla na záněty průdušek a hodně nám pomohla mastička Psí sádlo. Určitě může pomoct i Vám.

klaraklara
hodnocení

0x

Dobrý den,

řešili jsme stejný problém. Dcerka měla velký kašel. Převážně v noci. Větrala jsem a větrala a stejně to nepomohlo. Po velmi dlouhém rozhodování jsme se rozhodli pro osvědčený zvlhčovač vzduchu. Musím říct, že investice se vyplatila a dcerky noční kašel se opravdu minimalizoval a jsme za to s manželem moc rádi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]