Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá vlhkost v ložnici

Od: mirakriz* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

nastala nám zima a my máme nový problém...V ložnici máme malou vlhkost a ráno se budíme s ucpanými nosy, pálením v krku a s nateklýma očima...

Přes noc netopíme, okno máme na mikro-ventilačku a na topení mokrý ručník a několik misek s vodou, ale nic nezabírá...Nemáte někdo zkušenosti s nějakými zvlhčovači, odpařovači nebo nějakými jinými způsoby zvlhčení...

Koukal sem na různé zvlhčovače, ale zase sme narazili na tom, že způsobují hluk, sice jen 25 dB , ale přítelkyně má uši jako rys...

Prosím o radu...

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nějaké kytky by vlhkost vzduchu mohly upravit? Já mám toto

Malá vlhkost v ložnici

hahanaj*
hodnocení

0x

Ano, taky mám hodně kytek v ložnici - pomáhá to.

rv*
hodnocení

0x

Dle situace: přestaňte si v zimě pouštět mikroventilací suchý vzduch dovnitř. Omezte větrání. Vypněte rekuperaci. Přejděte z kamen na vytápění kotlem.

artik*
hodnocení

0x

co bych za to dal , já mam v ložnici 80% vlhkosti ( panelák ) , nemám tam ani kytky a ani tam nesušíme prádlo .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]