Nejste přihlášen/a.
Zdravím.. chci se zeptat na jaký program umýváte skleničky v myčce? Jelikož jsem si nevšimla a ani mě to nenapdlo že myčka má tento program na sklo tak se chci zeptat na jaký program umývate skleničky (od vína, sektu, ...). Naše myčka má 5 programů na 70° pak auto na 55-65°, eko 50°, rychlý 45° a oplach. Asi na tu nejvyšší teplotu je to blbost dávat a ten rychlý zase nemá sušení tak nevím na který proto se vás chci zeptat na jaký myjete skleničky Vy?
Pokud máte na mysli takové ty skleničky,co má každá (nebo skoro každá:D) ženská ve "skleníku" v obýváku a s radostí je na vánoce,velikonoce a na pouť musí umýt ,páč k ničemu jinému nejsou...pít se z nich nesmí,co kdyby se proboha rozbily...
.Tak ty je nejlépe mýt v myčce na program na sklo.Já jej taky nemám,tak je myji na nejnižší teplotu na 45st.A nechám volně otevřené doschnout,protož tento program nemá sušení.
Rozhodně je nemyjte na vyšší teplotu!Riskujete ,že se Vám na skleničkách obzvláště na broušených vytvoří nehezký mlhavý šlem,který už nikdy ničím neodstraníte. Lenka
No na pozlacených sem vyhořela jednou když mi to smylo pozlecený okraj od té doby už ti skleničky nedávám do myčky a ani jich nemám tolik takže ty si v ruce opláchnu, ale de mě spíše o normální klasické nezdobené skleničky, protože když se nás sejde trošku víc tak je klidně aji 50 skleniček a to umývat a leštit se mi opravdu moc nechce proto se ptám na jaký to myjete program Vy. Ale děkuji za odpovědi .
O myčce a malovaných talířích už nechci vůbec slyšet a když si vzpomenu tak bych si nafackovala no dostala jsem pěkně za vyučenou ale za blbost se platí...dala jsem do myčky mýt několik ručně! malovaných talířů jakého stáří jsou jsem radši ani nepátrala..do myčky jsem vkládala staré malované talíře a po 1,5 hodině mytí otevřu myčku a talíře fuuuuuč...místo nich tam byly jen klasické bílé talíře...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.