Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybírám kuchyňský robot

Od: lm®

Ahoj

vybrali byste si tento Moulinex QA 401 nebo tento Kenwood KM 266 robot a proč? Díky za rady. Lenka

Srovnání zde kuchynske-roboty.heureka./...

Ps:Hnětač by u Moulinexu měl být,nevím proč v tabulce není...*nevi*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Já mám Kenwood, sice jiný typ, ale jsem s ním moc spokojená. O tom vašem jsem snila... dlouho. Pro moje potřeby je "větší", takže jsem spokojená s tím svým. Moulinex vidím takový poprvé. Myslím, že kvalitativně na tom budou asi stejně...:) Ovšem červená barva - to je výzva. *smich*

hodnocení

0x

Kenwood je jedna z nejlepších značek. Moulinex není také špatný, ale pokud bych mohla vybírat já, a měla možnost si ho koupit, neváhala bych ani minutku. Vyhrál by Kenwood. Kdysi jsem ho měla, byl příšerně drahý, přišla jsem o něj, nebudu psát jak, to je od věci. Ale pak jsem si koupila Moulinex, byl podstatně levnější, jsou tomu už léta, ale nikdy jsem na Kenwood nezapoměla.

chalupa0*
hodnocení

0x

Podle mě je nejlepší robot BOSCH!Má krásné šlehací metly ,dobře hněte ,strouhá i mele.Jen schází mletí máku.*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]