Nejste přihlášen/a.
Zdravím,prosím vás potřeboval bych poradit jaké koupit lepidlo na tuto dlažbu ( rako.cz/... info.dole technické parametry) dlažba bude použita pouze v "celé"koupelně , jestli musím koupit lepidlo č.1 nebo č.2
Zkuste raději zbytky po odtržení obrousit, třeba diamantovým kotoučem. Jinak bych klidně použil i č. 1, flexi se používá zejména při podlahovém topení.
Nevím jak velkou plochu budete dláždit, spíše bych si dával pozor na dilatační spáru /ve vašem případě to bude spoj panelů nebo přechod z pokoje do pokoje apod./
Samozřejmostí je penetrace. Přeji Vám úspěšné provedení.
prosím o druhou radu... jedná se o panelák - chci položit dlažbu po celé místnosti kuchyň+předsíň+WC a strhal jsem lino úplně na beton ale zůstalo tam pár zbytků tvrdé hmoty která nejde dolů ani dlátem viz.obr. jestli můžu tyto kousky normálně nechat a přikrýt to lepidlem , nebo to bude dělat problémy? v podlaze nebude žádné vyhřívání.
čím rovnější podklad, tím snadnější práce. natáhneš rovnoměrně zubatou špachtlý lepidlo a jedeš,ale pokud je to minimální záležitost, tak si poradíš,ale musíš měřit a rovnat
Je mi jasné že když budu mít rovný podklad tak to půjde snadněji ale není tam toho mnoho a dám si záležet na rovinnosti - pořídil jsem si 2m vodováhu :o) jen aby to nevadilo? třeba že by se to časem začalo uvolňovat atd. taky mě zajímá to lepidlo jestli opravdu stačí tyto standardní lepidla nebo to musím být ty dražší flexi atd.
je mi jasné že lepším nic nezkazím (flexi lepidlem) ale k čemu se používá? jestli pro mě do paneláku ten standart stačí jak dlažba tak koupelna... to je ta samá otázka jestli dávat perlinku pod dlažbu nebo ne? (každý podle svého gusta) a cena není tak strašná ale pytel za 129,- a nebo pytel flexi za 269,- tak to trochu rozdíl je. prostě za kvalitu se platí to je mi jasné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.