Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připevnit adventní věneč na venkovní dveře

Od: vladka48 odpovědí: 7 změna:

prosím o radu jak připevnit adventní věneč na venkovní dveře.Máme nové dveře na baráčku,jsou vystužené ocel.konstrukcí a manžel nechce do dveří dělat dírku,měla jsem ho připevněný oboustr.lep.páskou ale do půl hod.spadla,nevím si rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

3x

Mám tenký pevný vlasec, který na dveřích není vidět a nebrání v jejich zavírání. Zvenčí na něm visí věnec a zevnitř je uchycený na kukátku :) Nepadá to, unese to. Aby se nekinklal, stačil malý proužeček lepící gumy, na které je to pěkné, že nenechává fleky. :)

dery*

Přesně tak, taky to tak dělám. Místo vlasce může být i hezká tenká mašle (je plochá, takže při zavírání nevadí, provázek by vadil). Uvážu věnec uprostřed kruhu nahoře a mašli uchytím nahoře na rámu (zevnitř) lepící páskou... (kukátko nemám :-D)

To je dobrý nápad. Já mám takové vítací a adventní věci zavěšené na stuze, jak píše pode mnou dery, a tu mám přichycenou na malinkém hřebíčku nahoře na dveřích. Na vlasec jsem si při instalaci nevzpomněla.

doplněno 17.11.11 18:58:

:Dtak se to seřadilo, že je dery nade mnou.

hodnocení

0x

Zkuste pohledat pod heslem "háček na dveře", něco takového je přímo určeno na vítací a adventní věnce.

blancheporte.cz/...

hodnocení

0x

Věnec je připevněn na červené stuze do V. Stuhy vedeme nahoru na okraj dveří a na vnitřní straně dveří je přichycen na dva věšáky na dveřích. Široká červená stuha.

doplněno 17.11.11 11:59:

Tak vypadají dveře, jen snaha o vzor

Připevnit adventní věneč na venkovní dveře

cesmina*
hodnocení

0x

Měla jsem podobný problém.Do našich nových dveří jsem nesměla nic zatlouci ,tak jsem si koupila takové patinované držátko k nábytkové zásuvce a nalepila ho na ně.Vypadá to dobře a protože je na něm pořád něco zavěšeno není ani vidět.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Já bych koupila normální nalepovací háček. Když to upevníte tak, že nebude vidět, nadělá věnec spoustu parády :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]