taky ji máme, už dva roky, a je to super věc - plácám s ní všecko, i vosy, v noci když doma bzučí komár, tak se plácačku párkrát oženu kolem sebe a většinou ho dostanu... prostě super vynález ... na značce podle mě moc nezáleží, taky máme nějakou z číny...
Hmyz jde spát, bude až na jaře, tak počkejte. Několik let používáme nějaký noname čína. Odešel vypínač, který jsem nahradil dvěma objímkama na rukojeti. Plácačku doporučuji, bez šmouh zlikviduje hmyzáky.
Nevíte někdo jaké to může mít na výstupu napětí? Měl jsem jednu doma, super věcička, člověk se u toho i pobaví (ale chudáci vosy) :D Chtěl jsem to změřit mým digitálním voltmetrem za 150 Kč s rozsahem 1000V a bylo to pro něj osudné :D (na reklamaci mi ho vyměnili a ani se neptali)
Mám to doma. Je to špičková věc. Přestože to má dost velká oka, tak to funguje i na mouchy octomilky. Takový ty malinký mušky z ovoce. To se normálně nedá nijak chytit. Za sebe doporučuji koupit typ s vnitřním aku a s nabíjením ze sítě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.