Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrická plácačka na hmyz

Od: vanad* odpovědí: 12 změna:
Uvažuji o koupi elektrické plácačky na na hmyz. Máte s ní nějaké zkušenosti? Pokud jste spokojeni, jakou byste mi doporučili? Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

taky ji máme, už dva roky, a je to super věc - plácám s ní všecko, i vosy, v noci když doma bzučí komár, tak se plácačku párkrát oženu kolem sebe a většinou ho dostanu... ;) prostě super vynález *palec*... na značce podle mě moc nezáleží, taky máme nějakou z číny...

hodnocení

2x

V Globusu (Baumarktu) za stovku.

rv*
hodnocení

0x

Hmyz jde spát, bude až na jaře, tak počkejte. Několik let používáme nějaký noname čína. Odešel vypínač, který jsem nahradil dvěma objímkama na rukojeti. Plácačku doporučuji, bez šmouh zlikviduje hmyzáky.

limetka*
hodnocení

0x

Na jakém principu to funguje a jak se používá? To ten hmyz nějak nasaje nebo co? Nikdy jsem o tom neslyšela.

petapeta*

Zde je popis: elektrika.cz/...

Doporučuju plácačku, jako máme my - která se zapojí do sítě, nabije a pak vydrží den, dva nabitá (má kontrolku) - to je určitě lepší než na baterie...

Nevíte někdo jaké to může mít na výstupu napětí? Měl jsem jednu doma, super věcička, člověk se u toho i pobaví (ale chudáci vosy) :D Chtěl jsem to změřit mým digitálním voltmetrem za 150 Kč s rozsahem 1000V a bylo to pro něj osudné :D (na reklamaci mi ho vyměnili a ani se neptali) :)

lui*
hodnocení

0x

Mám to doma. Je to špičková věc. Přestože to má dost velká oka, tak to funguje i na mouchy octomilky. Takový ty malinký mušky z ovoce. To se normálně nedá nijak chytit. Za sebe doporučuji koupit typ s vnitřním aku a s nabíjením ze sítě.

hm*
hodnocení

0x

Hernajs, co když to člověk chytí za ten "výplet"?

lui*

Není to problém. To napětí zas tak tvrdý není. Štípne to. No tak jo, trochu víc. Ale dá se to vydržet.

petapeta*
16.11.11 22:41

lui*

Tyhle blázni to olizujou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]