Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavitel změnil typ střechy a počet bytů!

Od: teclis odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny,

Potřeboval bych znát Váš názor-staví se mi byt v novostavbě a stavitel se teď v půlce výstavby rozhodl,že u domu neudělá normální střechu se kterou všichni počítali a je ve vizualizaci,ale plochou a že tam přistaví několik dalších bytů-je to jak ve špatném snu-s klienty vůbec nekomunikují a půlroční skluz ve výstavbě je bez komentáře a to že vlastně budu bydlet v jinak vypadajícím domě s více byty mi připadá min. jako klamání zákazníka-boužel to vypadá že, právně to napadnout asi nebude možné-nevím..napadají Vás nějaké možnosti jak se proti takové aroganci bránit? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

4x

Všechno je to o tom,jaké smlouvy máte podepsané.

jabraka*
hodnocení

0x

Shodou okolností mám v televizi správy slovenské televizie a v Bratislavě řeší problém domu,postaveného v památkové oblasti,kde nesmí stát výškové budovy a stavitel staví 20 podlažní.Stavbu zastavili a rok město řeší,co s tím.V Praze byl před několika lety stejný problém.Takže mám dojem,že asi se s tím budete muset smířit,i když vím,jaký je plochá střecha problém.

JABRAKA

hodnocení

0x

Rozumím tomu tak, že investor (ne ten co to staví) se rozhodl pro změnu projektu. Zřejmě zažádal o změny. Vy jste potencionální kupec jednoho bytu v tomto domě?

Nevím, zdali je to tak, proto se ptám.

teclis
hodnocení

Přesně tak..zažádali o povolení vyjímky z OTPP a změny uzemního rozhodnutí a obávám se,že jen tím že kašlou na klienty to v připomínkovém řízení nezvrátíme..jinak jsem budoucí majitel jednoho z bytů...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]