Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
Potřeboval bych znát Váš názor-staví se mi byt v novostavbě a stavitel se teď v půlce výstavby rozhodl,že u domu neudělá normální střechu se kterou všichni počítali a je ve vizualizaci,ale plochou a že tam přistaví několik dalších bytů-je to jak ve špatném snu-s klienty vůbec nekomunikují a půlroční skluz ve výstavbě je bez komentáře a to že vlastně budu bydlet v jinak vypadajícím domě s více byty mi připadá min. jako klamání zákazníka-boužel to vypadá že, právně to napadnout asi nebude možné-nevím..napadají Vás nějaké možnosti jak se proti takové aroganci bránit? Díky
Shodou okolností mám v televizi správy slovenské televizie a v Bratislavě řeší problém domu,postaveného v památkové oblasti,kde nesmí stát výškové budovy a stavitel staví 20 podlažní.Stavbu zastavili a rok město řeší,co s tím.V Praze byl před několika lety stejný problém.Takže mám dojem,že asi se s tím budete muset smířit,i když vím,jaký je plochá střecha problém.
JABRAKA
Rozumím tomu tak, že investor (ne ten co to staví) se rozhodl pro změnu projektu. Zřejmě zažádal o změny. Vy jste potencionální kupec jednoho bytu v tomto domě?
Nevím, zdali je to tak, proto se ptám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.