Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracka tece pri prani zaclon

Od: jirkag*
Ahoj,
mame pracku Whirlpool AWG 879. Poslednich nekolik mesicu se nam vyskytuje zvlastni problem, pracka nam vytece vzdy pri prani zaclon. Kdyz pereme cokoliv jineho, tak je to v pohode. Byl u nas opravar, vymenil cosi u nasypky na prasek a pak jeste nejakou hadicku, ale problem se vyskytuje stale a opravar nevi.
Predem diky za vase rady.
J.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

georgina*
hodnocení

3x

Já bych to taky viděla na množství prášku. Záclony mají tendenci hodně pěnit a ta přebytečná pěna právě vytíká z té pračky. Dávejte menší množství prášku nebo změňte prášek za méně pěnivý.

viky*
hodnocení

2x

Změňte dávku prášku, nebo druh prášku na záclony. Nám se to občas stane, když vnučka přežene množství prášku při praní, tak nám také začne téct pračka. Vodu odpustím a dám znovu celý program. Třeba to pomůže?

japr*
hodnocení

2x

Souhlasím,je to množstvím prášku,taky se mi to stává,a nejvíc,když jsem přidala ještě tekutý škrob.

Možná je lepší tekutý prášek,na jemnéprádlo.

doplněno 15.11.11 12:06:

Musíte vypustit vodu a znovu vymáchat,někdy jsem to musela udělat několikrát.

doplněno 15.11.11 12:07:

Nejvíc se to stává,když máte v pračce víc záclon.Potom to ještě napění víc.

jirkag*
hodnocení

diky vsem za odpovedi. Vyzkousime dat mene prasku a uvidime.

hodnocení

0x

Ná záclony je maximální nápln prášku zarovnaná kávová lžička...

hodnocení

0x

K záclonám já vždycky dám při praní čistý ručník nebo něco bavlněného. Tím se pěnění prášku zruší. Je to taková účinná vychytávka. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]