Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracka tece pri prani zaclon

Od: jirkag* odpovědí: 6 změna:
Ahoj,
mame pracku Whirlpool AWG 879. Poslednich nekolik mesicu se nam vyskytuje zvlastni problem, pracka nam vytece vzdy pri prani zaclon. Kdyz pereme cokoliv jineho, tak je to v pohode. Byl u nas opravar, vymenil cosi u nasypky na prasek a pak jeste nejakou hadicku, ale problem se vyskytuje stale a opravar nevi.
Predem diky za vase rady.
J.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

georgina*
hodnocení

3x

Já bych to taky viděla na množství prášku. Záclony mají tendenci hodně pěnit a ta přebytečná pěna právě vytíká z té pračky. Dávejte menší množství prášku nebo změňte prášek za méně pěnivý.

hodnocení

2x

Změňte dávku prášku, nebo druh prášku na záclony. Nám se to občas stane, když vnučka přežene množství prášku při praní, tak nám také začne téct pračka. Vodu odpustím a dám znovu celý program. Třeba to pomůže?

japr*
hodnocení

2x

Souhlasím,je to množstvím prášku,taky se mi to stává,a nejvíc,když jsem přidala ještě tekutý škrob.

Možná je lepší tekutý prášek,na jemnéprádlo.

doplněno 15.11.11 12:06:

Musíte vypustit vodu a znovu vymáchat,někdy jsem to musela udělat několikrát.

doplněno 15.11.11 12:07:

Nejvíc se to stává,když máte v pračce víc záclon.Potom to ještě napění víc.

jirkag*
hodnocení

diky vsem za odpovedi. Vyzkousime dat mene prasku a uvidime.

hodnocení

0x

Ná záclony je maximální nápln prášku zarovnaná kávová lžička...

hodnocení

0x

K záclonám já vždycky dám při praní čistý ručník nebo něco bavlněného. Tím se pěnění prášku zruší. Je to taková účinná vychytávka. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]