Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva na beton

Od: stalker27 odpovědí: 3 změna:

Zdravim,potrebuju poradit,hodlam ve sklepe na novou betonovou podlahu dat nater kvuli prasnosti,rozhoduji se mezi Betexem a Beton-in,oba maji sve vyhody a nevyhody,Betex synteticky,obsahuje penetraci ale zase vyjde draz oproti Beton-in,ktery je naopak reditelny vodou a kg vyjde na 70 kc,baleni 7-15 kg,Betex 2,5 kg cca 300 kc.Pomozte mi se rozhodnout,mate nekdo zkusenost s temito barvami?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Zkušenosti s těmito barvami nemáme, ale manžel používá barvu "Eternal", jen pod ní můžete ještě použít penetrci. - stařenka

barvu na beton jsem taky zvažoval,lepší je 2 složková,cena je teda vyšší,nakonec jsem barvu zavrh a nalepil technickou dlažbu,cena 150za m2 ,a vydrží opravdu hodně

doplněno 26.11.11 18:10:

jinak v práci jsme natírali 2 složkovkou a vodou ředitelnou,2 složkovka drží do dnes a vodák se už ošoupal,podklad stejný a provoz taky,akorát 2 složka víc smrdí,ještě je dobrá barva co dělají na silnici dopravní značení,ta drží jako bejk,tak že kdyby jste měl přístup*smich*

troja*
hodnocení

0x

Zkušebně jsem použil malou plechovku barvy TS730 (silikon akryl) šedá za 399,- Kč z Bauhausu Kobylisy, na venkovní schody. Na zametený beton, přímo dva nátěry, zatím "drží to" od července 2011

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]