Nejste přihlášen/a.
Dodavatel euro oken osadil novostavbu okny.Z toho dvě okna nejsou vyrobeny v pravém úhlu a svažují se o 1 cm na 1 metr.Požadoval jsem odstranění vady , ale dodavatel se ohání předávacím protokolem , že jsem přebral dílo bez závad. Dílo jsem samozřejmě převzal , ale křivost jsem zjistil až při dodělávání omítek. Prosím o radu jestli mám nárok na odstranění vady a pokud ano jak postupovat.Okna jsou samozřejmně v záruce.Díky s pozdravem M.T.
Špatné je že jste převzal zakázku a podepsal předávací protokol,dle mého osobního názoru je teď jediná šance přizvat soudního znalce a nechat si od něj potvrdit že chybu provedla firma při montáži a ne následující případné stavební úkony a práce.
Bohužel jak u nás v Čechách bývá zvykem je to běh na dlouhou trať...,ale napadá mě jedna věc...co stavební dozor (nebo stavbyvedoucí)? Ten by měl podat vysvětlení proč a jak...případně řešit tyto problémy...
doplnění- a jste si jistý že ty okna nejsou vyrobeny v pravém úhlu? Není možné že je jen firma která je montovala špatně usadila?
doplněno 13.11.11 23:05:mimochodem pokud by vám zkřížili okna o 1 cm tak nepůjdou zavřít ani otevřít,spíš jsou celá křivě zazděná,a také další věc...posudek od soudního znalce není nic levného...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.