Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Mužete mi poradit kde se da sehnat (ne tepelne folie-ta klasicka 50cm široka a 2 mm tlusta...) ale jde mi o to same...jen je to tvrdy material...něco jako karton...a da se to střihat podle ruzne miry...použití tak samo za topeni... Moc děkuji. Ocenim všechny.
Tento princip využívám často při interierových pracech.Folie se dá koupit ve všech prodejnách tapet a staviv.Je to folie z pěnového polystyrenu asi 3 mm tloušťka s naválcovanou folií Al.Protože je srolovaná,musí se před lepením natvarovat.Není potřeba ji lepit po celé ploše radiátoru,podle zkušenosti stačí jen šířka folie(50 cm) a délka o 10 cm kratší,než radiátor.Lepím ji silikonem na bodky asi jako švestka asi 15 po ploše.Navléknu za radiátor a zmuchlanými novinami přitlačím ke stěně.Po 2 hodinách už můžu noviny vytlačit ven.
Roli z folie před lepením položím na měkkou podložku(polštář) nahoru staniolem a dlaní protlačuji tak,aby se vyrovnala do roviny.
Mírné pomačkání zrcadla na funkci nemá vliv.
JABRAKA
a má to opravdu takový efekt?Topenář co dělal u nás topení,tvrdil,že to až takový efekt nemá.Teda u mě.Stěna cca 6Ocm,nezateplená.
Nejsme na předváděčce,abysme nevěřící přesvědčovali že jen my máme pravdu.Proto je jen na tobě jestli to použiješ a na jaře sem napíšeš že to stálo za...práci.
děkuji za radu.Myslel jsem,že tady to fótum je otom ,někomu poradit a podělit se o zkušenosti.Vaše rada,že nejsme na předváděčce je super.Takže si mám vše koupit a vyzkoušet?Tak bohatý bohužel nejsem.To se může toto fórum "zamknout".Zaplať panbůh je tady dost lidí,kteří se rádi podělí o své zkušenosti. Přeji vám hezký den a mnoho odpovědí,které lidem pomůžou,stejně jako jste poradil mě.DĚKUJI
vem tenky polystyren a na nej nalep alobal lesklou vrstvou nahoru a toto pak nalep za radiator. fuguje to lip, vypada to lip a je to levnejsi.
Ano ,je to tady o tom,rady jsou napsané.Ale byls to ty...kdo to zpochybňuje.Tak nevyskakuj.Kuchyňská folie je i pro chudé.Stojí ca 20káčé a obalíš s ní barák.Mělbys zvážit co napíšeš.
doplněno 14.11.11 13:52:Pro macka
Vážený pane odborníku.Napsal jsem toto
:a má to opravdu takový efekt?Topenář co dělal u nás topení,tvrdil,že to až takový efekt nemá.Teda u mě.Stěna cca 6Ocm,nezateplená.
Z toho myslím vyplívá,že této problematice nerozumím a očekával jsem radu.Proto taky na toto fórum chodím.Nic jsem nezpochybnil.Můj obor jsou turbíny,tam si poradím sám.Kde nemám praxi a zkušenosti,tak si nechám poradit.Pokud jsem se Vás mistře dotkl,tak se veřejně omlouvám.Beru vás ,jako odborníka na folie.
Už jsem to tady psal jednou v jiném vlákně.Vážím si lidí,jako je pan Cukrář a jemu podobní,kteří rádi a ochotně poradí.Z jejích odpovědí je vidět ,že dané problematice rozumí.Chápu,že za klávesnicí,je kde kdo hrdina.Ale to je jiná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.