Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva pokoje vs černobílý nábytek

Od: mufii* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

vím že takových témat je tu plno, ale u každého je to jiné. Chtěl bych se zeptat jakou barvu by jste doporučili do pokoje kde bude pouze černo-bílý nábytek, většina bude dokonce lesklá. Podlaha bude světlá.

Rozměry pokoje jsou 4,96m x 3,46m pokoj je velký, proto bych použil i tmavé barvy, pro zmenšení. Uvažoal jsem na delší stěny tmavě šedou, a na kratší stěny vínově červenou. Nicméně, se zeptám ještě zde, jakou popřípadě jaké barvy by jste zvolili vy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drap*
hodnocení

2x

K černobílému nábytku bych doporučoval bílý strop a stěny šedé. Bude to pěkně ladit i kontrastovat s nábytkem. Šedou bych nepoužil hodně sytou. Ne všechny stěny musí být ve stejném odstínu. Podle situace, kde je okno, tak tam by také mohla být celá stěna bílá

lindaf*
hodnocení

0x

Já bych zvolila u vinovou jak jste rikal a nebo (ale kdyz jste muz tak nevim) tmave fialovou ;)

lidka*
hodnocení

0x

A co třeba fialovou. Od počítače koukám do ložnice a mám ji jemně fialovou. Moc se mi ta barva líbí a myslím si, že i k vašemu nábytku by se hodila. Asi takovou, jako je v ukázce. Ta je o něco sytější.

obydleni.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Rozhodně bych volil spíše kontrast k černobílému nábytku,a to barvy oranžová a žlutá.Strop jednoznačně bílý,protože světla není nikdy dost.Ty barvy v jemném pastelovém odstínu,světlejší barvu na stěny neosvícené,tmavší na stěny naproti oknu..Zapoj intuici.

JABRAKA

drap*
hodnocení

0x

Nepřišla mě příloha, barvy jsem neviděl, asi bych dal přednost světlejšímu odstínu

mufii*
hodnocení

myslel jsem něco takového, viz. obrázek

Barva pokoje vs černobílý nábytek

Já osobně bych se třeba k černé a bílé vůbec nebál zvolit sytě červenou. Ovšem je to věc názoru a vkusu ;) šedá vypadá taky hezky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]