Nejste přihlášen/a.
dobrý den, chtěla bych koupit rodičům pod stromeček Fondue sadu, už jsem se dívala na internetu ale je toho strašně moc a vůbec se v tom nevyznám.kdybyste mě poradili jak vybrat, jestli jsou lepší keramické nebo nerezové, hlavně chci aby byla vhodná na ohřev čokolády a sýru, vím že do některých se dá dát i olej a dělat v ní maso,ale ty budou asi moc drahé,že?a dá se na rozpuštění použít jakákoliv čokoláda,případně sýr,že?
Jestli máte zkušenosti budu ráda když mě poradíte
Cena maximálně 500kč
a jestli víte nějaké internetové stránky budu ráda
děkuju
doplněno 13.11.11 13:41:a jak je lepší svíčka nebo lihový kahan?
Dcera koupila normálně v domácích potřebách na čoko a sýr pro 4 osoby a dala něco přes tři sta. Čoko je prý lepší nejdříve rozpustit ve vodní lázni a pak teprve dát do fondue, jinak se rychle spálí.
doplněno 13.11.11 13:43:Má keramickou.
doplněno 13.11.11 13:45:Používá svíčku a vyhovuje jí to. Takže kahan nezkoušela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.