Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jinovatka na strese

Od: martinxx1 odpovědí: 6 změna:

Dobry den co znamena kdyz je na spodnich zadach tasek rozmrzla jinovatka?Jsou to tak 2 rady po cele delce baraku jinak vsude je strecha naprosto bila od jinovatky a jeste mam namrzle taky jinovatkou spodni stranu tasek jako nad difuzkou kolem stresnich oken dal nevim nedostanu se tam

predem diky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

myslím, že spodní řady tašek přečnívají přes obrys domu, přes okna a stěny domu uniká teplo a stoupá nahoru, ohřívá ty tašky, na kterýsh se jinovatka netvoří nebo se rozpouští...

u spodní strany tašek nad difůzní fólií se může jednat o vlhko zpod fólie, které netěsnostmi uniká na tašky a tam se sráží...

martinxx1
hodnocení

ok diky to me taky napadlo ale ze by pri venkovni teplote -5 vydrzel ohraty vzduch doletet az pod okraj tasek?a navic jinovatka se rozpousti i tam kde okna nejsou izolaci kolem pozednice mam ze vsech stran?a mam reflexni parozabranu mozna ze neco utece pod pozednici ale to se mi moc nezdapresokraj presahuje jen pulka tasky a pozednice je tak 40cm od okraje rimsy tak jak se muze rozpoustet cela 1,5rady?

jabraka*

Martine,nemusí se jednat jen o vzduch z oken.Zdi pod taškami jsou ohřáty od sluníčka a akumulují teplo.Ráno ho vydávají a stačí třeba jen o 2 stupínky vyšší teplota a jinovatka se neusadí,rosný bod je v tom místě o 2 st.C výš.

JABRAKA

martinxx1
hodnocení

diky ale jinovatka se rozpousti a na strane kde slunce nesviti a je rozpustena uz pred vychodem slunce proste se tam vubec nedrzi tasky tam jsou jen mokre nebo lehce omrzle myslel jsem ze je to z tekpa ktere prochazi stenami ale to se mi zda dosti nelogicke ani sousedum se tohle nedeje

martinxx1
hodnocení

tak jsem na to asi prisel izolaci mame ukoncenou za pozednici z venku a zbytek strechy uz mimo podkrovi jiz neni zateplen a ze sten stoupajici teplo ohriva zimsu a kraj krytiny tady to je www.thermodach.cz/...

martinxx1
hodnocení

Problem vyresen dodal jsem tam izolaci a je to v poho;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]