Můžete mi někdo poradit s výběrem vestavěných spotřebičů do kuchyně (sporák, el. deska, myčka, lednice). V internetových obchodech je nepřeberné množstí, ale vybrat ten vhodný typ nebo značku už je horší. Dají se někde na internetu získat doporučení, kterou značku resp. výrobce vybrat?
Mezi myčkami doporučuji AEG Favorit - tipů je hodně, spíš jde o to, co od toho čekáte, jestli si potrpíte na různé vychytávky týkající se displejů atd. nebo zda Vám postačí základní funkce. Ze sporáku z vlastní zkušenosti doporučuji Electrolux, šlape jako hodinky, tip zase záleží na tom co očekáváte - doporučuji desku, kde jedna z ploch je podlouhlá, občas se to hodí No a konečně z lednic si nemůžu vynachválit ZANUSSI - mrazák je lepší mít dole (alespoň pro mě) méně se naohýbáte
já ti můžu jednoznačně doporučit značku AEG, ta je prostě super a na druhu se musíš poradit s někým jiným, záleží jestli chceš dotykové ovládání a tak. Já jsem pro vymoženou techniku a vše nejlepší a nejnovější
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.