Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vestavěné spotřebiče

Od: prceeek odpovědí: 3 změna:
Můžete mi někdo poradit s výběrem vestavěných spotřebičů do kuchyně (sporák, el. deska, myčka, lednice). V internetových obchodech je nepřeberné množstí, ale vybrat ten vhodný typ nebo značku už je horší. Dají se někde na internetu získat doporučení, kterou značku resp. výrobce vybrat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Mezi myčkami doporučuji AEG Favorit - tipů je hodně, spíš jde o to, co od toho čekáte, jestli si potrpíte na různé vychytávky týkající se displejů atd. nebo zda Vám postačí základní funkce. Ze sporáku z vlastní zkušenosti doporučuji Electrolux, šlape jako hodinky, tip zase záleží na tom co očekáváte - doporučuji desku, kde jedna z ploch je podlouhlá, občas se to hodí :) No a konečně z lednic si nemůžu vynachválit ZANUSSI - mrazák je lepší mít dole (alespoň pro mě) méně se naohýbáte :)

mona*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahojky,

já ti můžu jednoznačně doporučit značku AEG, ta je prostě super a na druhu se musíš poradit s někým jiným, záleží jestli chceš dotykové ovládání a tak. Já jsem pro vymoženou techniku a vše nejlepší a nejnovější:)

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj,vybírej z lepších značek jako je Eletrolux,AEG, Zanusi,Bosch,nebudeš litovat za větší obnos je lepší trvanlivost a spolehlivost!*tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]