Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Savo versus Savo na plísně

Od: eva1 odpovědí: 6 změna:

Objevila se mi v rohu místnosti plíseň, příčinu jsem již odstranila ( byla špatná hlavice v podlahovém topení, které sáklo). Teď bych to chtěla vystříkat klasickým Savem. Mám ho zrovna doma nalité v rozprašovači, jen nevím, jestli se dá použít i na plísně nebo jestli musím koupit Savo přímo na plísně...?

Díky za odpověď!:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eva900*
hodnocení

1x

Běžně používám obyčejné savo. měla jsem i Savo na plísně, výsledek stejný, cenový rozdíl značný.

1jara*

Jen dejte pozor na kovy, píšete že je poblíž hlavice na topení. Savo je agresívní a vyvolává korozi.

jabraka*

Nejen na kovy,ale leptá smaltované plechy,vanu , kastroly.

JABRAKA

japr*
hodnocení

1x

Sohlasím ,že stačí obyčejné savo,nedám na něj dopustit.

hodnocení

0x

no za skoušku nic nedáte myslím si že to bude fungovat,savo proti plísni má nějaké lepší přísady jak obělidlo a tak

eva1
hodnocení

Děkuju za odpovědi, vystříkám to tedy obyč. savem:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]