Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tapety na dveře

Od: kocourovec* odpovědí: 4 změna:

Chtěla bych poprosit o radu, kde v jakých prodejnách se dá koupit tapeta na dveře. Napadají mně Hornbach, OBI nebo Bauhaus, fakt nevím. Já takové prodejny vůbec nenavštěvuji, tak nevím, co tam vlastně mají. To víte, kdyby byl chlap, tak bych takové problémy neměla. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

3x

Ano v těch prodejnách a i ve speciálce tapet a koupí se přímo rozměr na dveře jaké potřebujete. Kdysi jsem objednávala z katalogu , už je to nějaký rok zpátky - máme je na wc a drží. Byla to kvalitní tapeta pevná - pěkná a jen jsme při lepení nahřály ty hrany ,aby pěkně přilehly a opravdu se to neodchlipuje nikde. Nešetřete jestli vám mohu poradit ,neberte ty nejlevnější.

doplněno 03.12.12 21:04:

Ano, určitě myslí samolepící - jak jinak.Právě se prodávají různé rozměry podle šířky dveří ,aby se nemuselo nic nastavovat.

ok®
hodnocení

0x

samolepící tapety koupíte téměř všude :)

a ani chlapa k tomu nepotřebujete :)

geryw
hodnocení

0x

Hornbach 100%

mowla*
hodnocení

0x

Co je "tapeta na dveře"? :-D

Samolepící? - pak ve stavebních super-hyper je mají...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]