Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máte někdo zkušenost s rušičkou na myši (nebo jak se to správně jmenuje). Bydlíme ve starém domě, kde není skorro možné 100% zadělat veškeré přístupové cesty. Potřebuju jim nějak ,,zakázat´´ přístup a pak konečně vyhubit tu armádu...
díky moc
To by mě také zajímalo, jak vyhubit nezvané nájemníky, který nikdy neplatí, smrdí a ještě vše rozkoušou. Na půdu jsme koupili už před lety, Elektrickou rušičku - cena asi 450,- Kč. Má to asi 7 stupňů kvílení. V noci na ulici je slyšet, vysoký tón. Nechápu, jak ta rušička někomu mohla pomoct. Jediné co zabírá je krabička od čaje a uvnitř pastička na provázku s vlašským oříškem. Pastiček je asi 10 kusů.
doplněno 10.11.11 07:29:
Provázek je tam proto, že některé pastičky se nám ztratili.
Ano, máme s rušičkou zkušenosti. Je úplně na nic Možná zabírá jenom na nějaké druhy myší? Ty naše byly patrně kreslené - jinak si nedokážu představit, jak se mohla ta potvora vmáčknout mezi uzoulinká futra, když už jsem ji skoro měla!
Pár kousků jsem pochytala osobně, ale jinak pastičky, pastičky, pastičky... teď to bude asi velký boj, jak se ochlazuje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.