Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PayPal - převod

Od: hugo01 odpovědí: 7 změna:

Dobry večer,

pokusil jsem se nahrát peníze na svůj účet paypal (převodem z účtu), ale bohužel nedorazili, ale vrátili se zpět na účet.

Chtěl bych se zeptat, co kam napsat, aby peníze dorazili (myslím ty kody, sympoly apod.)

Nevadí, že u jména vlastníka účtu je titul a na paypal ne?

Předem děkuji za pomoc :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaaaaa*
hodnocení

0x

a) máš pp verifikovaný?

b) kolik jsi tam posílal, tuším je tam limit 2200 nebo 2500 korun

hugo01
hodnocení

1) pravděpodobně ano

2) cca 1000 kč

bell*
hodnocení

0x

zajimalo by m proc nahravas penize na paypal? vzdy pri konkretni platbe nebo i preposilani penez jine osobe (at uz je duvod jakykoliv) ti to automaticky stahnou z pridruzeneho uctu. udelal jsem jiza nekolik tisic transakci pres paypal, ale nikdy jsem penize "nenahraval" jen stahoval na sve ucty. napada me jediny duvod a to mozna rychlejsi prubeh transakce v pripade, ze to musi stahovat z tveho uctu.

pokud ti penize vratili zpet, predpokladam, ze ti prisel mail s duvodem, chodi pri kazde transakci i zamitnute.

klaramuronova
hodnocení

0x

ahoj, pridavam se k predchazejicimu prispevku, na PayPal neni potreba zadne penize posilat. pri kazde platbe se penize automaticky strhnou z bankovniho uctu, ktery je u PayPalu registrovany. PayPal pouzivam uz nekolik let a nikdy jsem na nej penize neposilala...

taba
hodnocení

0x

Ano, nebo se v PayPalu přidruží kreditní karta a strhává se to z karty jako při platbě kartou přes internet s tím, že prodávající nevidí údaje z karty.

hugo01
hodnocení

Jde k účtu paypal přidružit i účet bez zadávání údajů z karty?

bell*

lze. ma to pak nejake omezeni v max. mnozstvi prevoditelnych penez v jedne transakci nebo tak neco, ale to se jedna radove myslim o stotisice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]