Nejste přihlášen/a.
Dobry večer,
pokusil jsem se nahrát peníze na svůj účet paypal (převodem z účtu), ale bohužel nedorazili, ale vrátili se zpět na účet.
Chtěl bych se zeptat, co kam napsat, aby peníze dorazili (myslím ty kody, sympoly apod.)
Nevadí, že u jména vlastníka účtu je titul a na paypal ne?
Předem děkuji za pomoc
zajimalo by m proc nahravas penize na paypal? vzdy pri konkretni platbe nebo i preposilani penez jine osobe (at uz je duvod jakykoliv) ti to automaticky stahnou z pridruzeneho uctu. udelal jsem jiza nekolik tisic transakci pres paypal, ale nikdy jsem penize "nenahraval" jen stahoval na sve ucty. napada me jediny duvod a to mozna rychlejsi prubeh transakce v pripade, ze to musi stahovat z tveho uctu.
pokud ti penize vratili zpet, predpokladam, ze ti prisel mail s duvodem, chodi pri kazde transakci i zamitnute.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.