Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Titanové nádobí

Od: did* odpovědí: 2 změna:

Pustila jsem se do četby názorů na titanové nádobí. Ale na tuto diskusi nemám kapacitu. Prosím, poradí mně opravdu někdo ohledně kvality a firmy, která titan.nádobí vyrábí?

děkuji a zdravím

D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

firem je řada,například eta,na internetu jich najdete habaděj,kvalitní nádobí je cenově trochu jinde,pánev např od 3tis,jinak osobní zkušenost radši bych už šel do kvalitního s keramickým povrchem,manželka přesedlala z titanu na keramiku a nemuže si to vynachválit,tam jak říká se fakt nic nedrží,a titan leží od té doby ve skříni,hlavně pánev keramika jí 100%

rady4*
hodnocení

0x

Lidi neblbnete, prodavajici jsou soucasti klasicke pyramidy a zivi nad sebou dalsi a dalsi "nanagery" kteri se jen usmivaji nad hlouposti ceskych lidi a to predevsim duchodcu. Ze zvedavosti jsem se zucastnil dvou jejich akci v rozmezi 3 let. Tolik lzi vyrcenych behem dvou hodin jsem uz dlouho nezazil. Duchodci s otevrenou hubou jen prikyvuji a radosti vyskaji nad vyhranyma "slevama" a obvolavaji pribuzne za ucelem pujceni penez. Clovek si pri tomto pohledu musi polozit otazku zda duchodci maji vazne tak male penze, ze si mohou dovolit utracet takove castky.
Nejvetsi vrchol vseho byl, kdyz predvadejici tvrdili, ze jidlo z jejich hrncu neobsahuje zadne kalorie. To jsem uz malem umrel smichy Dokonce i skvarky z techto hrncu jsou pry super.
Ano titanove nadobi je dobra myslenka, ale ne od techto podvodniku. Vemte rozum do hrsti a projdete shopy na webu pripadne obchody a verte ze nakoupite podstatne levneji a nikdo se Vam nebude za zady posmivat co jste za voly

doplněno 24.11.11 20:46:

Mam samozrejme na mysli firmu Moravia

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]