Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obklady do kuchyně

Od: andela* odpovědí: 5 změna:

Mám v kuchyni nevyhovující obklady, ale nerada bych bourala a obkládala znovu. Je možné použít nějaké obkl. desky, které by se daly připevnit na stávající obkady. Kde se dají popř. sehnat? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

Andelo:

za 1200 Kč 1m2 obkladu,to není moc levné.Doporučuji spíše dekorující lino nalepit na obklady silikonem.pak nějakou ukončovací lištu.

JABRAKA

pt®
hodnocení

2x

" andelo", my jsme byli včera v Ikea, prohlížela jsem si kuchyně a zjistila, že mají i obklad. Ptala jsem se prodavače a obklad je na prodej, myslela jsem si původně, že je to jen dekorace. Byla jsem z obkladů unešena. Jsou to kusy 50 x 60 z lehké hmoty, podle mně by se hodily i do koupelny. Podívejte se. - stařenka

ikea.com/...

jabraka*
hodnocení

2x

Další možnost jsou panely ABITIBI rozměry 122x244 cm cena za 1ks asi 1400.-.Dekorů asi 100. artstyl.cz/...

JB

standa1*
hodnocení

0x

Obklad dělá ze stejného materiálu jako korpus skříněk,nebo se to dá libovolně zkombinovat,existuje i speciální DTD přímo na kuchyně ale tam je ta cena o cca 100% a více dražší.

Běžně to dělám už 15 let ,je na výběr cca 250 druhů dezénů...

macura
hodnocení

0x

Bourat nemusíte - je možné obložit novým obkladem na stávající obklad . )) speciální lepidlok tomu určené a máte po starostech :)

zednik-ostrava.we/...

Obklady do kuchyně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]