Nejste přihlášen/a.
Chci udělat na střechu (sklon 35°) KM BETA připevnit sněhové zábrany. Musím to udělat, jak radí výrobce na celou střechu nebo mi stačí jenom část střechy nad vchodem. Děkuji za rady.
pokud myslíte ty plechové,tak jsem je dal po celé střeše,ono když je pak hodně sněhu a začne to sjíždět není to nic krásného kor když máte pod tím chodník,pak je o pruser postaráno,taky bych možná viděl problém v nerovnoměrné váze sněhu,když kus sjede a pulka tam bude viset,tak to bude mít určitě vliv na krov,dříve jsem to nechával padat ale po zkušenosti že to málem rozpláclo kolemdoucí a haldách které jsem musel odklízet,aty stojí zato jsem dal sněháky a střecha si v klidu pěkně odtaje,akorát občas je tam pěkná vrstva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.