Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, loni jsem skoncil podnajem bytu a jelikoz jsem se mi staly mensi komplykace tak jsem si veci nechal v byte. pronajimatel mi je odnesl do sklepa kde je uzavřel. jenže ted jsme se dohodly o vystehovani,, zaplatil sem tzv uschovny ale po prebrani veci mi chyby podstatna cast elekroniky,, da se proti tomu nejak branit?
Prosím vás,omlouvám se za to X té "doplnění,"nevím,jak se to mohlo stát,nebyl to úmysl
Na to nemusím být právník aby věděla, že nemáte-li v ruce soupis věcí do tzv. úschovy podepsaný vámi a uschovavatelem protokol o převzetí kde je napsáno co chybí, nemůžete nijak dokázat, že jste tam ty věci měl a nedostal je zpět. Majitel nebyl povinován vám vyjít vstříc a věci uschovat. Já bych tedy s tímto k soudu zcela jistě nešla.
Pokud jste si věci nevyzvedl, když jste opouštěl byt a nebyl udělán žádný protokol o věcech které zůstrávají v úschově, tak asi nic nenaděláte. Věrohodně se vám nepodaří prokázat, že tam ty věci byly.Soudit se nemá cenu, byla by to sposta zbytečných výdajů
no myslel sem že třeba, že má ze zákona veci treba po dobu jednoho roku uschovat atd.. to neni?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.