Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít zablokovaná dvířka u pračky

Od: slepa odpovědí: 15 změna:

Dobrý den.Nevíte prosím někdo jak se dají otevřít zablokovaná dvířka u pračky.Zřejmě se rozbila pojistka u dvířek.děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jednou mi servisak pracek rikal, ze staci odpojit od elektricke energie (vytazenim snury ze sasuvky) a pak nebejva problem dvirka otevrit.

macka80*
Já to mám x krát za sebou a vždy jsme to dělali tak,vypnout z ele.a najít přívodní dráty ke dvířkům a odstřihnout,ale tak aby se dají opet zpojit,potom zapnout do ele.a je to tenhle postup platí pro pračku s bočním plněním

Skvělé řešení. Mohla byste to podrobněji popsat? Určitě nejsem zvědavý jen já. Předem děkuji.

macka80*
Jelikož jsem to nikdy nedělala přímo já tak nevím jestli se mi to podaří jasně popsat. otevřít pračku nahoře, a podél té strany kde jsou dvířka sáhnout až dolů a tam najdete dva drátky no a ty se přeruší, potom když se opet pračka pustí tak se magnet rozpojí a je otevřeno,dělal mi to elektrikář u starší pračky a tenhle postup nám doporučil

No, zkuste ještě naznačit ten typ pračky.

macka80*
Boční plnění(ardo a zanussi) jedna pračka stáří 12let a druhá 5 let postup vždy stejný

No, hlavně u tý Zanussky to musí být zajímavý postup...

macka80*
Budeš se divit ale zrovna u ní je to v pohodě.Proč máš tolik otázek ty o tom pochybujes co?

No, když si představím toho opraváře jak x krát přestříhne ty dráty... a vůbec, myšlenka na to, že mně pračka x krát takhle vyšplouchne... pochybuji prostě buď o pravdivosti tvých slov a nebo o soudnosti opraváře... ;) A dvě pračky se stejným problémem? Komu z nás se to povede?

macka80*
Tak tomu teda věř,stalo se mi to u každé jednou,a po výměně pojistky to opět šlapalo než jsem ji vyhodila
Že by?*smich*Já to mám x krát za sebou a vždy jsme to dělali tak,vypnout z ele.a najít přívodní dráty ke dvířkům a odstřihnout,ale tak aby se dají opet zpojit,potom zapnout do ele.a je to tenhle postup platí pro pračku s bočním plněním.Kdopak to napsal?Tak jsme se trochu pobavili a pověnujme se zase věcem vážnějším... Hezkej večer! :)

jj, jsou to tepelné pojistky. není elektřina, není teplo, není pojistka ;)

jambus*
hodnocení

0x

Nanapsal / a jste co máte za pračku.Boční či horní plnění? a typ

8976*
hodnocení

0x

no hlavně by me zajímalo jak jste to otevřeli?

davidhavel*

Domnívám se, že nejde o mechanickou závadu, ale o elektrickou, či tedy tepelnou. Tudíž po odpojení ze sítě a pár minutách by měla jít pračka normálně otevřít. Popříadě vyměnit tu tepelnou pojistku, kterou někdo zmiňoval...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]