Jednou mi servisak pracek rikal, ze staci odpojit od elektricke energie (vytazenim snury ze sasuvky) a pak nebejva problem dvirka otevrit.
macka80*
Já to mám x krát za sebou a vždy jsme to dělali tak,vypnout z ele.a najít přívodní dráty ke dvířkům a odstřihnout,ale tak aby se dají opet zpojit,potom zapnout do ele.a je to tenhle postup platí pro pračku s bočním plněním
Skvělé řešení. Mohla byste to podrobněji popsat? Určitě nejsem zvědavý jen já. Předem děkuji.
macka80*
Jelikož jsem to nikdy nedělala přímo já tak nevím jestli se mi to podaří jasně popsat. otevřít pračku nahoře, a podél té strany kde jsou dvířka sáhnout až dolů a tam najdete dva drátky no a ty se přeruší, potom když se opet pračka pustí tak se magnet rozpojí a je otevřeno,dělal mi to elektrikář u starší pračky a tenhle postup nám doporučil
No, když si představím toho opraváře jak x krát přestříhne ty dráty... a vůbec, myšlenka na to, že mně pračka x krát takhle vyšplouchne... pochybuji prostě buď o pravdivosti tvých slov a nebo o soudnosti opraváře... A dvě pračky se stejným problémem? Komu z nás se to povede?
macka80*
Tak tomu teda věř,stalo se mi to u každé jednou,a po výměně pojistky to opět šlapalo než jsem ji vyhodila
Že by?Já to mám x krát za sebou a vždy jsme to dělali tak,vypnout z ele.a najít přívodní dráty ke dvířkům a odstřihnout,ale tak aby se dají opet zpojit,potom zapnout do ele.a je to tenhle postup platí pro pračku s bočním plněním.Kdopak to napsal?Tak jsme se trochu pobavili a pověnujme se zase věcem vážnějším... Hezkej večer!
Domnívám se, že nejde o mechanickou závadu, ale o elektrickou, či tedy tepelnou. Tudíž po odpojení ze sítě a pár minutách by měla jít pračka normálně otevřít. Popříadě vyměnit tu tepelnou pojistku, kterou někdo zmiňoval...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.