Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nalepil jsem na strop ve sklepě 10 cm polystyren. Mám ale strop rozdělený dvěma betonovými překlady(trámy), které mi teď vyčnívají z obloženého stropu(cca 5cm). Obložili by jste i tyto betonové trámy, nebo je to zbytečné? Strop ve sklepě mám dostatečně vysoký a pokud bych ty trámy měl zateplovat, tak by se tam vlezlo i 5 cm aniž bych se ještě musel pod stropem hrbit. A ještě jeden poddotaz. Je potřeba tento 10cm tlustý polystyren kotvit hmoždinami? Na lepidle drží dobře a budu to ještě natahovat do perlinky. Poraďte. Díky.
Já jsem lepil polystyren na pěnu, hmoždinky nejsou třeba, ovšem perlinku dávat nehodlám. Co se týká těch překladů, bylo by vhodné i u těch dát polystyren, kvůli tepelný most, ale z důvodů toho, že ve sklepě zase tak velká zima není, záleží to na vás, jestli tam chcete mít větší schodek. Pod bodem mrazu tam ale určitě nemáte, takže dle mě zbytečné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.