Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Potřbovala bych poradit, zda jde nějakým způsobem napojit na sebe 2 záclonové tyče. Mám vyhlídnutou kovovou tyč, jenže má délku maximálně 2 metry a já bych potřebovala 3,6 metru, tak jsem si myslela, že bych koupila 2, ale mevít, jak vyřešit spoj. Předem díky za rady.
3,6 metra je sakra dost,ak taka dlha nieje na predaj a chcela by si ju velmi moc,kupil by som 2 mensie,dal ich vedla seba a spoj zamaskoval,treba nejakou samolepiacou paskou alebo zachytne body by som riesil aspom 3 uchytmi...2 krajne a do prostred dat spoj obidvoch trebars...co by malo odtien tej tyce...
ahoj, kup si ty dvě kovový tyče, najdi nějakou násadu, nebo kulatinu a strč kus do jedné trubky a na druhý volný kus té dřevěné násady nastrč tu druhou kovovou trubku. Doufám, že to čemu říkáš tyč je ve skutečnosti trubka? anebo si můžeš koupit v železářství, nebo v prodejně hutního materiálu kovou tyč vcelku, obvykle se prodávají po šesti metrech, ale pokud mohu poradit, tak si kup trubku, je pevnější a neprověsí se.
jak říká Plaky, uřezal bych 2x 1,8m. Uprostřed je spojil vnitřní trubkou (nebude vidět) a pojistil bych to, ze v tom místě to bude uchycené i ve zdi - bude tam velký tlak a mohlo by se to jinak rozlomit nebo ohnout
Kdysi jsem takto nastavila hliníkovou záclonovou tyč,mezi jsem dala dřevěnou tyčku-raději delší ,lépe to zabrání prověšení.Pokud nemáte nějak extrémě těžké závěsy nebo tak něco,mělo by to být v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.