Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napojit na sebe 2 záclonové tyče

Od: jitka2* odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Potřbovala bych poradit, zda jde nějakým způsobem napojit na sebe 2 záclonové tyče. Mám vyhlídnutou kovovou tyč, jenže má délku maximálně 2 metry a já bych potřebovala 3,6 metru, tak jsem si myslela, že bych koupila 2, ale mevít, jak vyřešit spoj. Předem díky za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plaky*
hodnocení

2x

3,6 metra je sakra dost,ak taka dlha nieje na predaj a chcela by si ju velmi moc,kupil by som 2 mensie,dal ich vedla seba a spoj zamaskoval,treba nejakou samolepiacou paskou alebo zachytne body by som riesil aspom 3 uchytmi...2 krajne a do prostred dat spoj obidvoch trebars...co by malo odtien tej tyce...

plaky*

a v dnesnej dobe su podla mna krajsie drevenne tyce na zaclony...

jitka2*
hodnocení

No jo, já mám dřevěné v jiných místnostech, ale do obýváku chci právě tu kovovou,je ozdobná a ve stejném provedení jako držátka na skříňkách. Asi schovám ten spoj pod ten úchyt. Díky.

ukulele*
hodnocení

2x

ahoj, kup si ty dvě kovový tyče, najdi nějakou násadu, nebo kulatinu a strč kus do jedné trubky a na druhý volný kus té dřevěné násady nastrč tu druhou kovovou trubku. Doufám, že to čemu říkáš tyč je ve skutečnosti trubka? anebo si můžeš koupit v železářství, nebo v prodejně hutního materiálu kovou tyč vcelku, obvykle se prodávají po šesti metrech, ale pokud mohu poradit, tak si kup trubku, je pevnější a neprověsí se.

hodnocení

0x

jak říká Plaky, uřezal bych 2x 1,8m. Uprostřed je spojil vnitřní trubkou (nebude vidět) a pojistil bych to, ze v tom místě to bude uchycené i ve zdi - bude tam velký tlak a mohlo by se to jinak rozlomit nebo ohnout ;)

lm®

Kdysi jsem takto nastavila hliníkovou záclonovou tyč,mezi jsem dala dřevěnou tyčku-raději delší ,lépe to zabrání prověšení.Pokud nemáte nějak extrémě těžké závěsy nebo tak něco,mělo by to být v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]