Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plovouci podlaha

Od: martina4* odpovědí: 7 změna:

Zdravim,potreboval bych poradit jaky dat podklad pod plovouci podlahu. Mam lite podlahy anhydrit a jsou dost rovne. Hacek je v tom,ze mam podlahove vytapeni. Potrebuji tak 3mm silnou podlozku aby mi plov.podlaha vyskove ladila s dlazbou na chotbe. Co mi doporucite? A jeste jeden dotaz,muzu delat podlahu kdyz jeste nemam pokojovou teplotu? V baraku mam 16 stupnu. Nemam jeste zprovoznene topeni. Nekde jsem slysel,ze se musi delat pri pokojove teplote cca 22 stupnu. Dekuji predem vsem za rady. Martin

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

standam*
hodnocení

0x

Dej pod podlahu 3mm HOBRY a nech min. 48hod. podlahu v casti kde ji budes pokladat ona pak jako plovouci celek bude reagovat na zmeny. Nezapomen na PE folii pod podlahu tj.

PE folie

HOBRA

plovoucka

Kdyby jsi se vsim cekal na "pokojovou" teplotu neudelas nic

aaaaaa*
hodnocení

0x

zkusit můžeš i podložky pro podlahové topení, například supellex.cz/... trochu zaroluj,m jsou tam níže

Pokojovka je ideál, ale hlavně se vyvaruj toho abys to přivezl z přetopené prodejny a hned se pustil do díla nebo naopak z prochladlého skladu. Přivez, nech ji den, dva a klidně bych pokládal, 16 není zas tak málo.

olaf71*
hodnocení

0x

v obchodech např. Hornbach, je na výběr z několika druhů podkladů. Navrhoval bych hobru. teplota při pokládce by měla být v návodu na balíku s podlahou.

martina4*
hodnocení

Dekuji vsem za odpovedi. A pod hobru i folii?

martina4*
hodnocení

Bohuze jsem nenasel hobru o tlouscce 3mm. Mi dnes nabizeli v obchode TUPLEX,je dobry?

olaf71*
v rychlosti třeba TRANSITSOUND 3mm.doplněno 07.11.11 19:26: bacha aby to nemělo termoizolační vlastnosti, to by asi nebylo dobré k podlah.topení

jabraka*
hodnocení

0x

Docela dobře ty 3 mm můžeš dohnat levným linem,na stěrku se nalepí.Můžeš použít i zbytky.Nové lino se dá koupit i za 80 Kč/m2

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]