Nejste přihlášen/a.
Zdravim,potreboval bych poradit jaky dat podklad pod plovouci podlahu. Mam lite podlahy anhydrit a jsou dost rovne. Hacek je v tom,ze mam podlahove vytapeni. Potrebuji tak 3mm silnou podlozku aby mi plov.podlaha vyskove ladila s dlazbou na chotbe. Co mi doporucite? A jeste jeden dotaz,muzu delat podlahu kdyz jeste nemam pokojovou teplotu? V baraku mam 16 stupnu. Nemam jeste zprovoznene topeni. Nekde jsem slysel,ze se musi delat pri pokojove teplote cca 22 stupnu. Dekuji predem vsem za rady. Martin
zkusit můžeš i podložky pro podlahové topení, například supellex.cz/... trochu zaroluj,m jsou tam níže
Pokojovka je ideál, ale hlavně se vyvaruj toho abys to přivezl z přetopené prodejny a hned se pustil do díla nebo naopak z prochladlého skladu. Přivez, nech ji den, dva a klidně bych pokládal, 16 není zas tak málo.
v obchodech např. Hornbach, je na výběr z několika druhů podkladů. Navrhoval bych hobru. teplota při pokládce by měla být v návodu na balíku s podlahou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.