podobny problem jsem mel taky a stacilo nechat lednicku rostat a propichnoit treba brckem tu odtokovou dirku na zadni stene u me byla ucpana a voda nemohla odtekat
verolka*
Tvoří se ale zevnitř v zadní části u trubky, né u vnitřku ledničky.
Snižte výkon ledničky a snažte se do ní neumísťovat mokré věci. Pokud je do ledničky potřebujete uložit, dejte je do dobře uzavřených nádob. Třeba typu LOCK&LOCK
doplněno 05.11.11 17:10:
Pokud se vám lednička namrazuje i na minimu, hledal bych chybu ve funkci termostatu.
verolka*
ledničku mám právě pořád na jedničku
martinxx1
Tak propichnete tu dirku urcite tam je nejakej neporadek a voda nemuze odtekat ja jsem mel vodu az pod suplikama ze nesly ani poradne zasunout
Dobry vecer jestli ma lednicka uz za s sebou nekolik let provozu, volejte servis. Predpokladam vydne chlazeni, nebo tesneni dveri. Zalezi kde se ta namraza tvori, uvnitr lednice nebo z venku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.