Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Námraza v ledničce nechce tát

Od: verolka* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

neporadí někdo ohledně ledničky?

V zadní části se tvoří silná námraza a nechce tát.

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinxx1
hodnocení

0x

podobny problem jsem mel taky a stacilo nechat lednicku rostat a propichnoit treba brckem tu odtokovou dirku na zadni stene u me byla ucpana a voda nemohla odtekat

verolka*
hodnocení

Tvoří se ale zevnitř v zadní části u trubky, né u vnitřku ledničky.

hodnocení

0x

Snižte výkon ledničky a snažte se do ní neumísťovat mokré věci. Pokud je do ledničky potřebujete uložit, dejte je do dobře uzavřených nádob. Třeba typu LOCK&LOCK

doplněno 05.11.11 17:10:

Pokud se vám lednička namrazuje i na minimu, hledal bych chybu ve funkci termostatu.

verolka*
hodnocení

ledničku mám právě pořád na jedničku

martinxx1

Tak propichnete tu dirku urcite tam je nejakej neporadek a voda nemuze odtekat ja jsem mel vodu az pod suplikama ze nesly ani poradne zasunout

martinxx1

led ne vodu:)

majsterjoe*
hodnocení

0x

Dobry vecer jestli ma lednicka uz za s sebou nekolik let provozu, volejte servis. Predpokladam vydne chlazeni, nebo tesneni dveri. Zalezi kde se ta namraza tvori, uvnitr lednice nebo z venku.

verolka*
05.11.11 17:38
hodnocení

z venku

majsterjoe*
pak je to jasne. Vadne chlazeni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]