Nejste přihlášen/a.
Dobrý den odborníci,
Několik příbuzných témat jsem sice našel, ale nic co se týkýká přesně mého dotazu.
Dělám zavěšená podhled z SDK. na rošty jsem dal 10cm minerální izolaci, poté oboustrankou nalepil parozábranu a zaklopil. Nyní však do opláštění mají přijít bodová světla a já se tedy ptám jak tuto situaci řešit. Bodovky jsou dost vysoké a tak bych musel na hodně místech parozábranu proděravět (tomu se asi nevyhnu). Jak toto například řešit v koupelně? strp snižuji pouze o 10cm. děkuji
Va bauhausu a myslim ze i v hornbachu maji presne pro takovy pripad montazni krabicky na bodove svetla..
Nevim ale jak velke mate bodovky. Tam to prodavaji pro bodovky Paulmann. Tim padem i ten kryt je od teto znacky.
A je tam i vyfoceny Vas pripad. Tedy ze mate parozabranu + izolaci. Sel bych se kouknout tam. Mozna i na internetu nebo na strankach Paulmann by to melo byt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.