Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parozábrana vs. bodová světla

Od: honzamess* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den odborníci,

Několik příbuzných témat jsem sice našel, ale nic co se týkýká přesně mého dotazu.

Dělám zavěšená podhled z SDK. na rošty jsem dal 10cm minerální izolaci, poté oboustrankou nalepil parozábranu a zaklopil. Nyní však do opláštění mají přijít bodová světla a já se tedy ptám jak tuto situaci řešit. Bodovky jsou dost vysoké a tak bych musel na hodně místech parozábranu proděravět (tomu se asi nevyhnu). Jak toto například řešit v koupelně? strp snižuji pouze o 10cm. děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Americani pouzivaji takove z tvrdsiho igelitu vytvarovane "vanicky", do kterych daji svetlo, ale i vypinace, zasuvky a vsechno, co by normalne udelalo diru do parozabrany a k tomu urcenou lepici paskou tu "vanicku"prilepi k parazabrane a tim tu parazabranu zase neprodysne uzavrou. Jak se to jmenuje cesky jsem nezjistil a ani "parazabrana na svetlo"mi nic nenasla :(
Parozábrana vs. bodová světla

nemec*
hodnocení

0x

nám sádrokartonář bodovky v kombinaci se zateplením rozmluvil, prý se zahřívaj a praskaj. nemám jak ověřit, tak jsem dal na něj a dáme si tam klasický stropní koupelnový světlo.

tomiik*
hodnocení

0x

Va bauhausu a myslim ze i v hornbachu maji presne pro takovy pripad montazni krabicky na bodove svetla..

Nevim ale jak velke mate bodovky. Tam to prodavaji pro bodovky Paulmann. Tim padem i ten kryt je od teto znacky.

A je tam i vyfoceny Vas pripad. Tedy ze mate parozabranu + izolaci. Sel bych se kouknout tam. Mozna i na internetu nebo na strankach Paulmann by to melo byt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]