Nejste přihlášen/a.
Prosím, poraďte. Potřebuji vyměnit staré okno ( jen ventilačka, š. 1000 x v. 500) v bílé barvě za nové. Snad by mělo být plastové nebo erookno či hliníkové, ale potřebuji vypátrat, který z těchto návrhů má nejmeší šířku rámu neboť při velikosti okna 500mm budu mít polovinu rámu a polovinu skla. Tudíž sko u plastových oken by bylo z 50 cm výšky jen 26 cm. Z jakého matriálu jej nechat vyrobit, aby prosklení bylo co největší. Doufám, že je to trošku srozumitelné... děkuji
pokud bys te chtěla plast tak máte pravdu že bude víc rámu než skla je to okolo 7cm rám a 7 cm křídlo ze všech stran,ještě nastává u těchto oken problém v tom že jak je malé mají těsnící gumy tendenci okno zavírat.zbylo by vám tedy sklo 72x22cm,tak že taková střílna tak že truhlář
Zadavatelka - dnes jsem byla po dloouhé době v OBI a narazila jsem na plastové okno které by se mi hodilo na výměnu. Je neuvěřitelné, že při výšce 50cm má sklo 38 cm. Oproti zakázce na výrobu okna je sklo o 18 cm větší. Jenže - má někdo zkušenosti s okny z OBI? . Vím nebude to nic moc, oproti vyrobeným na zakázku. Jak je možné, že takové okno existuje když mi všichni tvrdí, že nejmenší rám je 12cm a tudíž u okna v. 50cm je to polovina rámu a polovinu okna. V OBI jsou asi kouzelníci ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.