Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi,
můžu přilepit zrcadlo na SDK?Nebo prosím poraďte jak jinak ho můžu přidělat.Zrcadlo ma rozměry v-197cm,š-91cm.Děkuju.
Zdravím. Protože mám doma přímo odborníka na toto téma, tak poradím: Na SDK určitě zrcadlo přilepit můžete a to buď na oboustrannou lepící pásku na zrcadla (ta bílá, jakoby pěnovková, jestli mi rozumíte) nebo na silikon. Ten silikon je horší jen v tom, že se to pak hůře oddělává. SDK je jako zeď. Já osobně mám na zdi zrcadlo 200x100 cm (což odpovídá Vašemu rozměru) a můžu říct, že drží, že to už nikdo nesundá. :D
doplněno 03.11.11 22:08:A můžu říct, že za ty roky, co to ten můj dělá a vše možný montuje si nikdo nestěžoval, že by nějaké zrcadlo spadlo. Na ten silikon se lepí i skleněné obklady za kuchyňské linky, kde na to působí teplo, mastnota aj.vlivy. Dělá se to na zeď, jádra i SDK.
Přilepit ano, silikonem ano, ale sanitárním NE, souhlasím s předchozí reakcí! Sanitární silikon po čase uvidíte v tom zrcadle, naruší odrazovou vrstvu, Anebo ve sklenářství koupit speciální lepidlo na zrcadla v kartuši. Je to sice o pár ´korun dražší, ale napatláte, připlácnete a jdete... (myslím že tomu říkají "mamut"...)
Mamut je zbytečně drahý, stačí něco takového
a jsou i levnější lepidla. Drží hodně dobře, schne za sedm minut, ale plná pevnos je až po několika hodinách, takže do té doby zafixovat tou oboustrankou nebo nějak jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.