Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám kuchyň s obývákem kde je skladba podlahy: korkove lepene dlazdice (4mm), vyrovnavaci sterka (3mm?), beton(6cm),PE folie, Polystyren (8cm). Chci tam udelat podlahove vytapeni, tzn rozrubat az na polystyren a polozit na nej teplovodni podlahovku v betovove smesi a na ni opet nivelacku a korek. Problem je ze podlaha je ted hezky hladka a souvisla i v navazujici chodbe, kde podlahovku davat nechci. Dale ji nechci delat ani pod kuchynskou linkou, kterou take nechci rozebirat a predelavat podlahu pod ni. Takze mate nejaky napad jak predelat jen tu cast podlahy kde chci podlahovku tak, abych nakonec s korkem (krutinou) skoncil ve stejne vysce jako puvodni krytina? Ty dlazdice se pak jeste prelakovavaji ale to zadny vyskovy rozdil samozrejme neschova.
Diky
Josef
postupoval bych jak píše DES akorát musíte takto vzniklý výřez v podlaze oddilatovat a tím pádem přiznat spáru
doplněno 03.11.11 21:23:ještě elektrická rohož vás sežere do toho bych nešel
V jádru je postup dobrý,není co řešit.Pod linku se topení nedává.Korek se sejme a beton se prořízne diamantovým kotoučem ,aby se nenarušil ten okolní.Na beton si pujčte kango.
To s tim proriznutim mne nenapadlo ale je to dobry tip, diky. Spis mne ale zajimalo jak presne docilit stejne vysledne vysky nove nivelacky jako bude mit ta puvodni.
Takové harakiri bych nedoporučoval a kuchyň bych rozebral a udělal celou podlahu v jedné výšce i pod linkou. Někdy ji budete měnit, posunovat, upravovat a pak zase budete řešit rozdílné výšky podlahy.
No rozdilnou vysku podlahy prave nechci. U kuchyne by se to mozna jeste schovalo ale mam takhle napojenou i chodbu a obyvak, oboji korek v jedne rovine, ale podlahovku chci jen v obyvaku. A muj dotaz smeroval k tomu jestli je mozne nejakym trikem zajistit presne stejnou vysku nivelacky na kterou prijde lepit ten korek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.