Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím o radu jak vyčistit skvrnu od gencianové violeti na bílích kraťasech,už jsem vyzkoušela Savo i odbarvovač,ale skvrna se jen zabarvila do hněda a stále drží.Může mi někdo poradit jak jí dostat pryč.Díky
Je jedinečný prostředek, který už si, poradil i s mnohem horšími problémy. Napiš mi e-mail ( prosperita@atlas.cz)
Zdravím,podařilo se mi vyprat fleky od"fialky"! Nevěřila jsem vlastním očím,ale je to tak. Na praní používám prací program od české firmy MISSIVA - club 21. Je to ekologický produkt výborný i pro děti alergiky. Když jsem holčičce začala mazat pusinku,tak jsem se musela smířit s tím,že umazané prádlo od fialky už nikdy nevyperu. O to víc mě překvapilo,když jsem vyndala bodyčka a pleny z pračky a ono to bylo bílé. První tekutý prášek a přípravek na odstraňování skvrn od této české firmy to skvěle zvládl. Odstraňuje mi to i fleky už zapranné. Kolikrát to nejde třeba na poprvé,ale na podruhé už tam nic není. Znáte to,když se vám mimi pokaká tak,že je to až na zádech,tak i to mi vypere bez problémů.Bohužel se tyto prostředky nedají koupit v drogeriích,ale pokud budete mít zájem o více informací stačí napsat emailík na adresu ivan.kulhankova@seznam.cz Přeji krásný den
doplněno 27.10.08 09:52:Ahoj,omlouvám se,ale spletla jsem email.adresu na info"Missiva"- club 21. Je to kulhankova.ivan@seznam.cz
Jinak mi to pere i z barevného prádla nejenom z bílého. Vypere to i fleky od banánů,nebo již zaprané fleky. Je to bezva a ještě je to i ekologické. Přeji hezký den
Bude se vám to možná zdát jako rasovina, ale pomůže domestos. Ano, ten smradlavý domestos na WC. Poradila mi to moje tchýně. Zprvu jsem nevěřila, ale opravdu funguje. Stačí na skvrnu kápnout, rozetřít a skvrna,ať je od čehokoliv, mizí přímo před očima. Potom samozřejmě vyprat. Ale pozor - používejte pouze na bílé prádlo, pokud nechcete mít místo skvrny bílý flek ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.