Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte nějaké tipy na domy na klíč? Nějak se nemůžeme rozhodnout, které z nabídek jsou nejvýhodnější
Tak už jsem si všiml toho odkazu...
dovolím si konstatovat, že pokud vybíráte z oné škály, pak se rozhodujte asi hlavně cenou. Jestliže víte jaký balík peněz máte na pořízení pak vyfiltrujte tuto cenovou relaci. Pak vybírejte podle toho, zda chcete potrový nebo jen přízemní, či s podkrovím. A nakonec odfiltrujte vše co vám nevyhovuje ze zbylé nabídky a to pak můžete dát "do placu" ke konzultaci.
Ale z toho co tam je se mě osobně nelíbí nic v takové míře, abych to chtěl mít... ale to už je zase o vkusu..
Přesně tak jak píše "technikjirik"...
Když chtěla podobný dům sestřenice, tak mi dala katalog té firmy...a pár domečků co měla vybrané jako "potencionálně vhodně"..
Snad u každého jsem našel menší či větší chyby...a osobně bych typový domek nechtěl..
Dům je velmi individuální záležitost..a každý má na něj své specifické požadavky..
Ovšem já jsem deformován svou profesí, takže pokud se Vám líbí typovka..jděte do ní..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.