Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, budeme si dávat novou linku a potřebuji poradit, jestli mohu klasický sporák, trouba elektrická, hořáky plynové,dát mezi skříňky na těsno nebo nechat mezeru, teď mám mezeru, není to pěkné a drží se tam prach, problém je, že skříňka nad sporákem, která je na digestoř je 60 cm široká a sporák má 50 cm a mezera 5 cm z každé strany je hodně a pokud nad sporák dám skříňku 50 cm, nebude mezera žádná, ale mám obavy, aby se rozpálením trouby nepoškodil korpus nebo dvířka linky.Děkuji za rady
O tom jsme dlouho uvažovali, ale sporák je skoro nový a vyhovuje mi, trouba má i gril a pěkně peče,navíc indukční varnou desku nechci a dávat plynovou mi připadá zbytečné, když je sporák O.K. A pokud to teda dám na těsno, mám tam vložit nebo vlepit nějakou folii?Původně tam byla nějaká alu folie na tenké desce, asi sololit či co, no prostě klasická paneláková linka Dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.