Nejste přihlášen/a.
Asi před 2 lety jsem si zakoupila válendu s úložným prostorem. Ačkoli je válenda používaná pouze pro spaní, dnes příšerně vrže, skoro se na ní nedá spát. Nevím, zda je problém v pružinách, či někde jinde. Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti? Děkuji za odpověď
Stala se prostě rozvrzanou - pravděpodobným řešením bude potřeba utáhnout (pokud je montována pomocí mechanických spojovacích komponentů) všechny spoje nebo znovu slepit spoje lepené...
Jak bylo řečeno,většinou povolí konstrukce úložného prostoru a při pohybu na posteli se pak tře o desku, na které je upevněn madracový materiál.Nejlepší řešení je konstrukci stáhnout,ať již šroubama a nebo sklížením.Pokud ovšem chybí šikovnost a nebo to z technického hledisky nelze-například poškodilo li by se čalounění,je jedinná a jen dočasná pomoc.Na hranu úložného prostoru kde leží deska horní části postele/ta jakoby-předpokládám otvírací/ doporučuji nalepit a nebo nejlépe připevnit například svorkovačkou na nábytek gumové a nebo silikonové těsnění.Toto řešení je pouze dočasné, a pokud je postel rozvrzaná i ve spojích uvolněná natolik,že se třou již i postranní spoje úložného prostoru,bez rozebrání se tohoto nezbavíte.Já si takhle rozebrala postel a než jsem ji sešroubovala na spoje jsem lehce nanesla trochu silikonu abych tento problém dlouhodoběji eliminovala do budoucna.Hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.