Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alternativni nabijecka na aku sroubovak

Od: mig45* odpovědí: 6 změna:

Muzeme mi nekdo prosim poradit cim nahradit zdroj k aku sroubovaku Einhell ./original se neda sehnat /.

Zdroj ma na sobe tyto udaje : Typ Netzteil NG 14.4, Output : 18V = 400mA

Bohuzel nic podobneho ci prijatelnou alternativu jsem nenasel.

Dekuji

Mig45

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Určitě to pujde nabíjet modelářským nabíječem - jen je třeba zohlednit dvě věci - ty nejlevnější nabíječe nabíjí do 12V, další věc je to, že většina nabíječů je napájena 12V

pelikandaniel.com/...

cepagis*
hodnocení

0x

Jde Vám pouze o zdroj nebo dokovací stanici? Zdroj nebude problém, adaptér s těmito hodnotami se sehnat dá, jestli dokinu, tak to bude horší, musí pasovat kontakty - i ty zdánlivě podobné mohou mít odlišné uspořádání. Každopádně v bazarech sehnat lze. Otázka je, zda to má v případě staršího Eihnellu smysl...

mig45*
hodnocení

Jde mi o zdroj,dokina je ok.Co jsem zatim nasel ma o dost vetsi proud .

ferda60*
hodnocení

0x

Output : 18V = 400mA - náhrada: gme.cz/...

Je výkonnější (nevadí), má (asi) jiný konektor, a stojí ale možná polovinu ceny nového šroubováku...

mig45*
hodnocení

Tech 1300mA mi nepripada zas tak malo.

Pokud je to ok tak by mohl stacit i tuten?

wifi.aspa.cz/...

kolumbus
hodnocení

0x

Dobry

Nic jednoduchsie ako opravit povodnu. Je to lacnejsie, je to rychlejsie a mate istotu, ze to bude 100% fungovat, co u nejakej nahrazky nikdy nemate istotu, resp mozete nou aj poskodit zariadenie.

S pozdravom

Synek Peter

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]