Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruční čištění koberce

Od: dery* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

nemám možnost strojového čištění koberců, tak bych je alespoň ráda vyčistila ručně. Máte někdo zkušenosti s čistícími prostředky? Můžete mi prosím některý doporučit?

Je jich skutečně mnoho - jak na mokré tak suché čištění - a nevím, který z nich skutečně k něčemu je a je účinný.

Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, já používám vanish na koberce a čalounění. Pořádně napěnit a čistit jen tou pěnou. Nechat chvíli působit a pak vyluxovat. Jsem s ním opravdu spokojená.

hodnocení

0x
Já tedy sice stroj na čištění mám,ale nedávno byl rozbitý,tak jsem koupila Vanish(růžový),popadla jsem rejžák,a koberec vydrhla,nedovete si představit,jak teď svítí,a to doslova,voda byla úplně černá,a to čuník nejsem:)Vřele doporučuji,kupte právě ten,a jak vonííí:)

jabraka*
hodnocení

0x

Profesionální čističe koberců mají úplně jiné parametry.Čisticí prostředky mají stejně vysokou účinnost jako jmenovaný Vanish a také pěkně voní.Je nejlepší si ten čistič půjčit,když ho nevlastníte.A i tak je jeho schopnost odstranit vodu a zbytky čistidla z koberce neskutečně větší,díky vysoké ssací schopnosti.Podle mé zkušenosti,běžně vyčištěný koberec čističem Kärcher po 3 hodinách je už suchý natolik,že se po něm v ponožkách dá chodit.Chtěl bych vidět,jak po vyčištění koberce roztokem Vanishe a setření povrchu houbou,nebo hadrem po něm chodíte v bílých ponožkách po 6 hodinách po vyčištění!

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]