Nejste přihlášen/a.
Praskla mi plastová pacička, která držela plastové bílé WC sedátko na míse. Koupil jsem si nové prkýnko, dřevěné, ale nedaří se mi napevno k míse přidělat Ten šroub je tam kovovej, což mi přišlo lepší, ale nejde to utáhnout, vždy se ještě dá prkýnkem hýbat doleva a doprava. Co asi dělám blbě? Mám to podle návůdku, to jsou jen 4 obrázky: nasadit, utáhnout a hotovo.
Už jsem si to schválil, sedl a jak jsem vstával, trochu jsem se posunul a prkýnko popojelo o kus. Utahuje se to dole matkama plastovejma, nahoře na míse je mezi kovem a tím porcelánem kousek gumy, takové kolečko. Možná bych měl utáhnout ty plast. matky zezdola nějakejma kombinačkama? Abych nestrhl závit, bojím se, jak onehdá...
Nebo tam našroubovat matky kovové?
Díky za dobré rady!
Zpocený Tom Vrtal
Aby se šroub v porcelánu nemlel,uřízl jsem kousek hadice,přeřízl podél na oba průměry,šroubu i porcelánu.Šroub dotažený rukou ,se ani nehne.
doplněno 30.10.11 20:23:No když není hadice,tak to jde omotat lepicí páskou,izolepou,filcem a t d.
Jdu zejtra hledat hadici na ulici. Díky všem! Bez toho to mohu utahovat a stejně se to bude hejbat. Také podložku tam mohli dát lepší než takovou tenoučkou!
Až se namíchneš a otevřeš si k tomu flašku vína,ten korkový špunt provrtej a napěchuj do otvorů v míse.Tim prostrč ty šrouby a prkénko se ti hýbat nebude.
JABRAKA
Dobrej nápad s korkem! Díky.
Mám naměřeno, nafoceno, jdu koupit nové prkenko - do tohoto se nedá nasadit dětský sedátko, asi tak o centimetr nevleze...
Pak si zavolám montážní firmu na dokončení )
Tak jsem tam dal prkénko s brzdou (soft close) a sedí. I dětská redukce tam je OK. Jen mi padá dolu hodně pomalu. Snad se to ojezdí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.