Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou barvu do kuchyně?

Od: marcela239* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chystám se malovat kuchyn, která je propojená s obývacím pokojem. Obývací pokoj je vymalován terakota + vanilka. Někdo mi radí protáhnout vanilku dál do kuchyně, jiný zas vymalovat terakotu. Vanilku už nechci a terakoty se bojím že to bude tmavé. Jinak kuchyn je bílá. Předem díky za každou radu. Marcela

Jakou barvu do kuchyně?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

0x

Modrá spíše do světlejšího odstínu

sebod*
hodnocení

0x

Marcelo. . Určitě bych volila barvu, jakou již máš vymalováno - terakota, vanilka, a pak tam máš ještě hnědou. To si myslím je barev akorát. Zakže bych volila jednu z nich, aby prostor nepůsobil "komediantským" dojmem ;) Já se domnívám, že ta vanilková by byla nejhezčí .

Jinak teda super foto *palec*.

dery*
hodnocení

0x

Já jsem taky pro vanilku. Máte to skutečně krásné, takže si to nekažte jinou barvou. Zůstala bych u těch teplých barev. Vanilkou uděláte interiér celistvým a bude to skvělé :)

Pokud vanilku nechcete, zkuste světlounce béžovou (skutečně jen nádech), tím taky nic nezkazíte...

sargo*
hodnocení

0x

Jestli je kuchyň bílá, hlasuji pro terakotu. S vanilkou to bude takové... ehm, jak se řekne slušně "vyblité"? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]