Nejste přihlášen/a.
Poraďte , prosím, mám myčku AEG, stojí ve vestavné kuch. lince vedle dřezu. U dřezu se roztrhla přívodní hadice teplé vody (uvnitř gumová obalená kovovým pružným materiálem) - instalatér "zíral" . Při havárii jsme zastavili přívod teplé vody do dřezu a čekali na intalatéra, ten vyměnil hadici, ale myčka nemyje od zastavení vody do dřezu a signalizuje i30(bez tečky nad i). Intalatér všechny hadice k myčce zkontroloval, ale voda se nenapouští, nevíte, co tato signalizace znamená? Instalatér přijede ještě zítra kvůli jinému problému a znovu se na to podívá, ale není opravář, poradíte? Nebo budu muset zavolat opraváře?
Možná bude stačit myčku naklonit dopředu (trochu ji předklonit k sobě,ale né až k zemi to by natekla voda kam nemá a vyhodí jistič u elektriky.Někdy stačí projet myčku čističem.Nejlepší je vyčistit přívodový labyrint.Je na boku myčky.Po odendání plechu uvidíte jekési trubičky v plexiskle ,dejte do vany a hadicí od sprchy proplachujte.Náím to pomohlo.
než se vněčem štourat to si radši zavolám servisáka,určitě AEG má nějaké stránky aeg-electrolux.cz/... zadáte typ a problém popřípadně vyhledáte servisáka ve svém okolí,mě tehdy taky ochotně poradil a po telefonu..ono když se většinou něco rozebírá co člověk nikdy neviděl udělá víc škod jak užitku
Ja tipujem že pri tej prasknutej hadici natiekla dajaká voda aj do vnútra myčky. Do samotného vnútra a na vine je plavákový spínač ktorý ju odpojil . Je to ochrana pred pretečením pri poruche . Ak by v nej dakde dačo prasklo a začala z nej tiecť voda ...Ja mám electrolux a tam je to tak robené a kedže je to jeden koncern-AEG-Elecrolux-Zanussi tak tipujem že to bude vnútri všetko rovnaké...Takže rozobrať a vnútro vyutierať.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.