Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka špiní prádlo

Od: 7910 odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

mám problém s automatickou pračkou a to takový,že mi špiní prádlo a vůbec mi ho nevypere.Prosím o radu co stím.Pračka je dva roky stará.zn.INDEZIT. Používám kvalitní prací prášky a i aviváže.Hlavně je to nejvíc vidět na bílém prádle což je logické.Já chci mít prádlo čisté a bez skvrn.Nechci si domýšlet co stím je a tak prosím všechny co by mi mohli poradit.D:

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

0x

Zkuste vyčistit pračku. Já jsem nedávno čistil pračku přípravkem "Ošetřující čístič pro pračky"z Lidlu za 39,90 a skutečně se pračka dobře vyčistila. Pokud nemáte zrovna cestu do Lidlu, tak zkuste třeba trochu octa, nebo savo. Toto vše nalijte přímo do pračky a pusťte ji naprázdno (bez prádla) a bez předpírky na co nejvyšší teplotu. Snad to půmůže.

doplněno 28.10.11 12:36:

Tady se řešilo něco podobného. Navíc do této diskuze jsem přidal vyfocený čistič.

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]