Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat dvouděrovačkou 4 dírky?

Od: tarka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně děrovačky na papír.

Mám dvouděrovačku, ale potřebovala bych udělat 4 dírky. Aby byly přesné a papír se dal přesně založit do složky. Existuje na to nějaká finta či správný postup? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

Neměl by být problém,vyrobit z tvrdého kartonu doraz a vyseknout z jedné strany 2 dirky a otočením balíčku vyseknout dirky na druhé straně.Dělal jsem to do pořadače mnohokrát.Lze také na vysekávaném balíčku udělat tužkou značku a na děrovačce papíry nasazovat podle značky.Na nějaké desetině mm tu nezáleží.

JABRAKA

standa1*
hodnocení

1x

některé děrovačky měly vysouvací zarážku,stačilo podle té zarážky prostřihnout papír z obou stran a bylo...

tarka*
hodnocení

Já mám děrovačku poněkud starší, snad ještě po mámě. Obávám se, že tuto funkci zcela jistě mít nebude. :D

cepagis*

Jestli nemá to vysouvací pravítko, tak takovou věc uděláte stěží - jedině před každým prostřihem změřit a předem označit. Doporučuji tedy děrovačku novou...

troja*
hodnocení

0x

... tak to se na prkénko přišroubují dvě děrovačky vedle sebe na rozte kroužkových bloků a 4 "a je to!"

jinak www.xertec.cz/esh/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]