Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně děrovačky na papír.
Mám dvouděrovačku, ale potřebovala bych udělat 4 dírky. Aby byly přesné a papír se dal přesně založit do složky. Existuje na to nějaká finta či správný postup? Děkuji.
Neměl by být problém,vyrobit z tvrdého kartonu doraz a vyseknout z jedné strany 2 dirky a otočením balíčku vyseknout dirky na druhé straně.Dělal jsem to do pořadače mnohokrát.Lze také na vysekávaném balíčku udělat tužkou značku a na děrovačce papíry nasazovat podle značky.Na nějaké desetině mm tu nezáleží.
JABRAKA
některé děrovačky měly vysouvací zarážku,stačilo podle té zarážky prostřihnout papír z obou stran a bylo...
Já mám děrovačku poněkud starší, snad ještě po mámě. Obávám se, že tuto funkci zcela jistě mít nebude. :D
... tak to se na prkénko přišroubují dvě děrovačky vedle sebe na rozte kroužkových bloků a 4 "a je to!"
jinak www.xertec.cz/esh/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.