Nejste přihlášen/a.
Jakou vybrat? Pokud možno, jestli máte zkušenosti, ráda si je vyposlechnu.
Co třeba Dormeo Renew? Nevíte, jaký je rozdíl mezi tou 6 cm a 3,5 cm? Krom ceny ovšem.
Hodila by se na každodenní spání tato dormeo.cz/...
Nebo toto? ikea.com/...
Mně osobně se líbí tato jysk.cz/...
Budu všem moc vděčná za rady.
Já mám tu z Jysku asi třičtvrtě roku. Po operaci kýčle jsem jí nesmírně ráda, protože sice bolavá odoperovaná kýčel, ale když jsem musela ležet jen na té zdravé, už jsem ji měla celou obolavělou. Je báječná a měla jsem štěstí, že jsem trefila na akci. Byla o kapku levnější.
Vlastně také jsou v akci a levnější. Stojí zato!
Diskuze je sice starší, ale proč ji neoživit, že ano, nebudu zbytečně zakládat novou, třeba se někdo s odpovědí najde
Vybírám te´d právě na svou starou matraci jen krycí matraci, dočetla jsem se, že to opravdu na chvíli pomůže. Nechci jen vrstvu bezejmeného molitanu, který za 2 týdny vypadá jako stará matrace, ale něco kvalitnějšího. A chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s krycí matrací Flexifoam? Cenově mi vyhovuje něco mezi těmi 1500-2000, kdybyste měli někdo lepší tip Najde se někdo s radou? Díky moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.